Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden Örnek Çevre Projesi - Son Dakika
Yerel

Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden Örnek Çevre Projesi

Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ziyaret ettikleri pazar esnafına çevre temizliği konularında uyarıcı broşürler dağıttı.

15.04.2014 16:26  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, toplum hizmeti çalışması kapsamında ziyaret ettikleri pazar esnafına el ve çevre temizliği konularında uyarıcı broşürler dağıttı. 

Okul Müdürü Ramazan Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak toplum hizmeti çalışması kapsamında ilçede, daha temiz bir çevre adına "Temiz ve Sağlıklı Bir Dinar İçin Hep Beraber El Ele" projesi hazırladıklarını ifade etti. 

Proje kapsamında ilk olarak halk pazarını ziyaret ettiklerini, daha çok kişiye ulaşabileceklerine inandıklarını söyleyen Koç, şöyle konuştu:

"Üzülerek belirtmemiz gerekirse, toplumumuzun büyük bir kısmının kişisel temizlik ve çevre temizliği konusunda duyarlı olmadıklarını görmekteyiz. Amacımız, insanlarda sağlıklı bir çevre bilinci oluşturabilmek. Bunu yaparken de sağlığın yolu temizlikten geçer düşüncesi ile okul idaresi ve öğrenciler olarak birlikte, içinde yaşadığımız topluma katkıda bulunabilmek amacıyla 'Temiz ve Sağlıklı Bir Dinar İçin Hep Beraber El Ele' sloganıyla pazar yerinde broşür dağıtmaya karar verdik. Projemizin başarılı olacağına inanıyoruz. Dinar halkının da bizlere destek vererek temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturma konusunda katkılarının olacağını düşünüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden Örnek Çevre Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement