Temizlik Aracı Kırmızı Işıkta Duran Otomobile Çarptı - Son Dakika
Yerel

Temizlik Aracı Kırmızı Işıkta Duran Otomobile Çarptı

Temizlik Aracı Kırmızı Işıkta Duran Otomobile Çarptı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile freni boşalan Belediye Temizlik aracı arkadan çarptı.

20.07.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile freni boşalan Belediye Temizlik aracı arkadan çarptı.

Kaza, saat 12: 40 sıralarında Nazilli Merkez Dörtyol kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, 09 PG 558 plakalı Nazilli Belediyesine ait temizlik aracı, Dörtyol kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen 09 RE 803 plakalı Şengül Hacı Müezzin yönetiminde ki otomobile freninin boşalması üzerine arakadan şiddetli bir şekilde çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil Dörtyol kavşağına çıktı. Freni boşalan temizlik aracı ise otomobile çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Olaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Can kaybının yaşanmadığı olay sonrasında sıkışan trafik, çekicinin otomobili çekmesinin ardından normale döndü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temizlik Aracı Kırmızı Işıkta Duran Otomobile Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement