Temşad'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Temşad'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Plaketi

Temşad\'dan Başkan Ergün\'e Teşekkür Plaketi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, TEMŞAD (Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği)’ni makamında kabul etti.

15.07.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, TEMŞAD (Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği)'ni makamında kabul etti. Dernek üyeleri, Başkan Cengiz Ergün'e derneklerine ve şehit aileleriyle gazilere verdiği desteklerden dolayı hazırladıkları teşekkür plaketini Dr. Fuat Uzun'a teslim etti.

TEMŞAD (Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) üyeleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun'a ziyarette bulundu. Dernek üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün TEMŞAD'a verdiği desteklerden dolayı hazırladıkları teşekkür plaketini Başkan Cengiz Ergün'ü temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun'a takdim ettiler. Dernek üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını ve sivil toplum kuruluşlarına olan desteğini takdirle karşıladıklarını belirttiler.

'Dayanışmamızı ve yardımlaşmamızı sürdüreceğiz'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Fuat Uzun, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, şehit aileleri, gazi aileleriyle dayanışmamızı ve yardımlaşmamızı her zaman sürdüreceğiz. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden vatanımız uğruna bu mücadelede kahramanca şehit olan askerimizin, polisimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktıkları emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Huzur içinde uyusunlar" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temşad'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement