Temsili Nasreddin Hoca Rasim Öztekin Olacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Temsili Nasreddin Hoca Rasim Öztekin Olacak

Temsili Nasreddin Hoca Rasim Öztekin Olacak

Usta oyuncu Rasim Öztekin, 54. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nde, Nasreddin Hoca'yı canlandıracak.

04.06.2013 13:40  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Güvendik ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Değerli sanatçımız Rasim Öztekin beye, bu yıl Nasreddin Hocalık görevini üstlendiği için teşekkür ediyoruz. 54. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nde kendisini de Akşehir’de görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu yılki etkinlikle ilgili çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlikleri, Hocamızın adına ve felsefesine yakışır şekilde dolu dolu yapacağız" dedi.

Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nin afişi de tanıtıldı. Akşehir Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Güvendik, 5-10 Temmuz 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde kullanılacak afişte, Nasreddin Hocanın "Akşehirli" olmasına vurgu yapıldığı sözlerine ekledi. Bugüne kadar Akşehir'deki etkinliklerde Nasreddin Hoca'yı, Erol Günaydın, Levent Kırca, Ferhan Şensoy, Kadir Çöpdemir, Halit Akçatepe, Emin Olcay, Cenk Koray, Deniz Oral gibi ünlü isimler canlandırmıştı.

Kaynak: Star

Son Dakika Kültür Sanat Temsili Nasreddin Hoca Rasim Öztekin Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement