Temur, Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Temur, Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Temur, Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı'nca düzenlenen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Uygulamaları Eğitimi için Ilgaz’a gelen Genel Müdür Yardımcısı M. Zeki Temur, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne de bir ziyarette bulundu.

18.03.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı'nca düzenlenen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Uygulamaları Eğitimi için Ilgaz'a gelen Genel Müdür Yardımcısı M. Zeki Temur, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne de bir ziyarette bulundu.

Ziyarette Kastamonu Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları Bayram Koçkaya ve İlyas Özdemir, şube ve Kastamonu'ya yakın işletme müdürleri hazır bulundu. Üretim, fidanlık ve ağaçlandırma konularında bilgiler alan Temur, yürürlüğe giren Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hakkında bilgiler verdi ve personel konuları başta olmak üzere çeşitli talepleri dinledi. Ziyarette Kastamonu Bölge Müdürü Ali Şahin tarafından Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Genel Müdür Yardımcısı Temur, Kastamonu Bölge Müdürlüğü kadrosundan vatandaş odaklı çalışılmasını, vatandaşın halledilebilecek işlerinin bekletilmeden zamanında yerine getirilmesini, ormancılığın saygınlığını arttırmak için çaba sarf edilmesini istediğini ifade etti, Temur, büroda orman muhafaza memuru ve işçi çalıştırılmaması konusunda uyarıda bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temur, Orman Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement