Tenis: 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası - Son Dakika
Yerel

Tenis: 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası

Osmangazi Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

08.11.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 13 kulüpten 140 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, kızlarda  ve erkeklerde DSİ Spor Kulübünden Defne Aslanbaş ile Can Yoldaş, rakiplerini yenerek şampiyonluğu elde etti.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde iki hafta süren müsabakalar, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları ile sona erdi. 140 genç raketin şampiyonluk için mücadele ettiği turnuvanın finalinde, kızlarda birinciliği DSİ'den Defne Aslanbaş elde ederken, ikinciliği Büyükşehir Belediyespor'dan İrem Demir, üçüncü İnegöl Spordan Yağmur Erdem, dördüncü ise turnuvaya ferdi olarak katılan Bengü Mutlu kazandı. Erkeklerde ise birinciliği DSİ Spor Kulübünden Can Yoldaş kazanırken, ikinciliği Osmangazi Spor Kulübünden Mert Urgan elde etti. Erkeklerde GD Spordan Ahmet Yiğit üçüncü, Podyum Park sporcusu Erkut Aydın dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda kızlarda ve erkeklerde dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy verdi.

Şampiyon sporcuları tebrik eden Dündar, belediye olarak spora ve sporcuya yönelik çok ciddi yatırımlar yaptıklarını belirtti.

Amaçlarının, başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşları spora yönlendirmek olduğunu belirten Dündar, "Bu hedef doğrultusunda düzenlediğimiz 9 Yaş Tenis Turnuvası'na ilgi her geçen yıl artıyor. Turnuvaya katılan tüm sporcu ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki haftadan itibaren de 10 yaş müsabakalarını başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Şahin ise "Başkanımız Mustafa Dündar'ın yürüttüğü çalışmalar neticesinde Osmangazi Belediyesi sporda bir marka haline geldi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak bizler de çocuklarımızı tenis sporu ile buluşturduk. Kendisine, bu tür turnuvaların düzenlenmesine imkan sunduğu için çok teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tenis: 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement