Tenis: Ağrı Kupası Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Tenis: Ağrı Kupası Turnuvası

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Challenger Tur takviminde yer alan Ağrı Kupası Tenis Turnuvası'nda tekler ve çiftlerde finalistler belli oldu.

03.10.2015 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Challenger Tur takviminde yer alan Ağrı Kupası Tenis Turnuvası'nda tekler ve çiftlerde finalistler belli oldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Tenis Kortları'nda devam eden turnuvada teklerde Farrukh Dustov ile Saketh Myneni, çiftlerde ise Alexandr Igoshin-Yaraslav Shyla ile Denys Molchanov-Konstantin Kravchuk ekipleri yarın şampiyonluk için yarışacak.

Turnuvanın 6. günü, aşırı yağıştan dolayı tamamlanamayan çeyrek final maçlarıyla başladı.

Çeyrek final müsabakalarının ardından Rusyalı Konstantin Kravchuk, Özbekistanlı Farrukh Dustov, Hindistanlı Saketh Myneni ve Ukraynalı Denys Molchanov isimlerini son dörde yazdırdı.

6 numaralı seribaşı Dustov, etkili servisleriyle etkili olduğu maçta 5 numara Kravchuk'u 7-6 ve 6-2'lik setlerle geçerek bu sezonki ikinci finalini yakaladı.

Dustov'un rakibini belirleyen ve yaklaşık 2 saat süren diğer yarı final karşılaşmasında ise turnuvanın 8 numarası Myneni, Molchanov'u 6-3, 3-6 ve 7-6'lık setlerle 2-1 mağlup etti.

Çiftler

Çiftlerde Alexandr Igoshin (Rusya)-Yaraslav Shyla (Belarus) ikilisi, Hindistanlı Saketh Myneni ve partneri Divij Sharan'ı 2-1 yenerek finale çıktı.

Konstantin Kravchuk (Rusya)-Denys Molchanov (Ukrayna) çifti ise Laurynas Grigelis-Lukas Mugevicius (Litvanya) ikilisinden Mugevicius'un, rahatsızlığından dolayı maça çıkamamasıyla doğrudan finale yükseldi.

Böylece Igoshin-Shyla ikilisinin finaldeki rakibi, Kravchuk-Molchanov çifti oldu.

Turnuvanın final müsabakaları, yarın saat 11.00'de başlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tenis: Ağrı Kupası Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement