Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup - Son Dakika
Spor

Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde finale yükselen Polonyalı raket Urszula Radwanska, çok mutlu olduğunu söyledi.

25.07.2015 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde finale yükselen Polonyalı raket Urszula Radwanska, çok mutlu olduğunu söyledi.

Garanti Koza Arena'da Slovak rakibi Magdalena Rybarikova'yı yenerek finale  kalan Radwanska, düzenlenen basın toplantısında, "İstanbul'da atmosfer harika. Finale yükseldiğim için çok mutluyum. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Benim ismimi bağırarak destek verdiler. Biraz dinlenmem gerekiyor. İkinci sette uzun ralliler oldu. Ara ara konsantrasyonumu kaybettim. Böyle maçlarda inişler çıkışlar oluyor. Üçüncü sete çok iyi odaklanıp kazandım" ifadelerini kullandı.

Setlerde geri düşmesine rağmen yaptığı ataklarla maçları kazandığı hatırlatılması üzerine Radwanska, "Kortta savaşmaya çalışıyorum. Sonuna kadar hep odaklanıyorum. Geride bile olsam agresif olmaya ve oyunun içinde kalmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Radwanska, son olarak finaldeki rakibinin kim olacağının önemli olmadığını sahaya çıkıp en iyi mücadelesini vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement