Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı'dan Aldı - Son Dakika
Yerel

Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı'dan Aldı

Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı\'dan Aldı

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı Tenis kortunda düzenlenen Tenis Turnuvasının şampiyonları belirlenirken, şampiyonlar madalyalarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın elinden aldılar.

12.09.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük'te 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı Tenis kortunda düzenlenen Tenis Turnuvasının şampiyonları belirlenirken, şampiyonlar madalyalarını Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın elinden aldılar.

Bozüyük Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Yaz Spor Etkinlikleri birer birer sona ererken bu kapsamda 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı tenis kortunda düzenlenen tenis etkinlikleri de düzenlenen turnuva ile sona erdi. Yaşları 9 ila 15 arasında değişen 50 sporcunun katıldığı tenis turnuvasında dereceye giren sporcular için turnuva bitiminde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte katılırken tenis etkinliklerine katılan öğrenciler ve aileleri de katıldı. Başkan Bakıcı, ödül töreni öncesinde öğrencilerle tenis oynadı. Ardından tenis turnuvasında dereceye girenlere önce madalyalarını takdim eden Bakıcı, her bir öğrenciyi tebrik ederek Katılım Belgelerini verdi. Yaz boyunca spor etkinliklerine katılarak dolu dolu güzel bir yaz geçiren öğrenciler de kendilerine bu fırsatı sunan Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

Tenis Turnuvası töreninin ardından sentetik sahada futbol antrenmanı yapan öğrencilere de kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tenis Turnuvası Şampiyonları Madalyalarını Başkan Bakıcı'dan Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement