Tenis Turnuvasında Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Spor

Tenis Turnuvasında Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi

Tenis Turnuvasında Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi

Kayapınar Belediyesi'nce düzenlenen 3. Bahar Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporcular eş başkanları ziyaret ederek, etkinlik için teşekkür etti.

09.07.2014 09:50  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından Amed Spor Kompleksi'nde geçen ay İbrahim İncedursun anısına yapılan 3. Bahar Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporcu ve aileleri Eş Belediye Başkanları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Arşimet'i ziyaret ederek etkinlik için teşekkür ettiler.

Belediyenin bu yönlü etkinliklerinin devam edeceğini belirten Eş Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, "Spor insan sağlığı ve bir araya gelme kültürü oluşturması anlamıyla önemlidir. Sosyal ve kültürel anlamda toplumların yaşamında büyük bir öneme sahip. Geçmişte devletin süre gelen politikalarından ve toplumsal sorunlardan kaynaklı bölgemizde spor gerektiği şekilde yapılamadı. Kürt sorunun kalıcı çözümüyle spor gibi toplum yaşamanı ilgilendiren ve sağlıklı yaşam koşullarının daha çok oluşturulması gerek. Belediye olarak sporun toplumdaki önemini önemsiyoruz. Önceki dönemdeki arkadaşlarımız bu konuda önemli çalışmalar yapmışlar. Spor tesisimiz bu anlamıyla önemli bir hizmet vermekte. Bu etkinlikle emeği geçenleri, katılımcıları ve ailelerini kutluyorum" dedi.
Kürt çocuklarına imkân sunulduğunda her alanda başarılı olduğunu belirten Eş Belediye Başkanı Fatma Arşimet ise yaptığı konuşmada, "Geniş kitlelerin katıldığı etkinlikleri belediye olarak ön ayak olduğumuz için mutluyuz. Kürt çocuklarının yaşamın her alanında imkân sunulduğunda güzel işler yaptığını göstergesidir. Kitle sporları dışında çokta ilgi gösterilmeyen spor dallarına ilginin olması ve ailelerin bu konudaki çocuklarına verdiği destek çok önemli. Bu anlamıyla belediye olarak kitlesel olmayan spor dallarının kitlesel hale getirmek için çabalarımız devam edecektir. Çocuklarımızın bu başarıları geliştirerek, uluslararası başarı elde edilmesi için desteğimiz ve katkılarımız sürecektir"şeklinde konuştu.

Turnuvada dereceye giren 12 sporcu eş başkanlar tarafından altın ve spor malzemeleriyle ödüllendirildiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Tenis Turnuvasında Başarılı Olan Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement