Tenisçi Kızlar Gurur Kaynağı Oldu - Son Dakika
Güncel

Tenisçi Kızlar Gurur Kaynağı Oldu

Tenisçi Kızlar Gurur Kaynağı Oldu

Mersin' de düzenlenen okullar arası bölgesel tenis turnuvasında Şanlıurfalı tenisçi kızlar bir başarı daha elde etti.

22.04.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin' de düzenlenen okullar arası bölgesel tenis turnuvasında Şanlıurfalı tenisçi kızlar büyük bir başarıya imza atarak takım halinde şampiyon oldular.

Şanlıurfa'yı temsilen turnuvaya katılan Göbekli Tepe Ortaokulu sporcuları Gülistan Hurma, Zeliha Çılpan, Semra Akkuş ve Betül Yüksel şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha eklediler.

Turnuvanın ardından kente gelen sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette desteklerinden ötürü kurum müdürü Ertuğrul Yıldız'a teşekkür eden Tenis İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Faysal Uyar, "Biz zaten çalışmalarımızı Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapmaktayız. Bununla beraber Şanlıurfa'nın tenis gibi zor bir branşta da her gittiğimiz turnuvada başarılı bir şekilde ilimizi temsil etmekteyiz. Tabi bu başarımızın sırrı çok çalışmak ve ailelerin bize olan güveni ve destekleyici bir tavır sergilemeleri ile beraber burada gerek antrenmanlar ve öğrenciler ve turnuvalara katılma noktasında Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız' ın bize olan maddi ve manevi desteğidir" dedi.

Kurum Müdürü Yıldız ise "Şanlıurfa'mızı Adana'da en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olan Göbekli Tepe Ortaokulu'muzun sporcularını tebrik ediyorum. Bununla beraber Şanlıurfa' da tenis branşının iyi bir noktaya gelmesi turnuvalarda şampiyonluklarla ilimizi temsil etmeleri mutluluk verici bir durumdur" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Tenisçi Kızlar Gurur Kaynağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement