Teog Birincisi Altundağ, Gümüşhacıköy'ün Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

Teog Birincisi Altundağ, Gümüşhacıköy'ün Gururu Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Amasya Gümüşhacıköy Ülkü Ortaokulu TEOG ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Ahmet Altundağ TEOG Birincisi Altundağ'ın okuluna gelişi Altundağ'ın sınıfında ders çalışması Altundağ'ın açıklamaları Baba Aydın Altundağ'ın açıklamaları TEOG birincisi Altundağ, Gümüşhacıköy'ün gururu oldu TEOG ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Ahmet Altundağ, Gümüşhacıköy ilçesinin gurur kaynağı oldu Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Ahmet Altundağ, Gümüşhacıköy'ün gurur kaynağı oldu.

13.06.2016 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Amasya Gümüşhacıköy Ülkü Ortaokulu

TEOG ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Ahmet Altundağ

TEOG Birincisi Altundağ'ın okuluna gelişi

Altundağ'ın sınıfında ders çalışması

Altundağ'ın açıklamaları

Baba Aydın Altundağ'ın açıklamaları TEOG birincisi Altundağ, Gümüşhacıköy'ün gururu oldu

TEOG ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Ahmet Altundağ, Gümüşhacıköy ilçesinin gurur kaynağı oldu

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan Ahmet Altundağ, Gümüşhacıköy'ün gurur kaynağı oldu.

Ülkü Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Altundağ, 27 ve 28 Nisanda gerçekleştirilen TEOG ikinci dönem sınavında, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak,Türkiye birincileri arasında yer aldı.

Atundağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, planlı ve sürekli çalışmasının karşılığını Türkiye birincisi olarak aldığını söyledi.

Sınava düzenli ders çalışarak hazırlandığını bildiren Altundağ, "3 ve 4. sınıftan itibaren düzenli ders çalışıyordum. Eve gelince de işlediğimiz konuları tekrar yaptım. 8. sınıfta ise daha yoğun şekilde çalışmaya devam ettim. Günde düzenli olarak test çözdüm. Okulumdaki ve dershanedeki öğretmenlerim bana çok yardımcı oldu." dedi.

Birinci olabilmek için fedakarlıklar yaptığını belirten Altundağ, şunları söyledi:

"Arkadaşlarım beni dışarı oyun oynamak için çağırdıklarında ben evde ders çalıştım. TEOG sınavından sonra çıkıp istediğim kadar oynadım. Bu başarıyı elde edebilmek için çok çalıştım. Düzenli olarak 2 veya 3. sınıftan bu yana düzenli olarak çalışıyorum. Son sene bu tempoyu biraz daha artırdım. Ben, son 1 hafta kala günlük bazen bin 500 bazen 2 bin soru çözdüğüm oluyordu. Bu da bazen baş ağrısı yapıyordu. Bunun için değdi."

Kendisine, Ankara Fen Lisesi hedefini koyduğunu dile getiren Altundağ, "Allah'a şükürler olsun soruların tamamını doğru yaparak, derece yaparak sınavı kazandım. Anneme verdiğim sözü yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Hedefim, iyi bir üniversite kazanıp, cildiye uzmanı veya yazlım uzmanı olmayı hedefliyorum." ifadelerini kullandı

Baba Aydın Altundağ ise, oğlunun başarısından gurur duyduğunu belirtti.

Bu başarının bir yıllık başarı olmadığını belirten Altundağ, şöyle konuştu:

"Bu başarı, son 4 yılın emeği. Aile olarak, okul olarak, öğretmenleri olarak tabi en önemlisi oğlumun da gayretleri sonucunda TEOG'da 120 sorunun 120'sini de doğru yaparak, bizleri gururlandırdı. Bizler, özellikle TEOG döneminde gidilecek gezmelerin hepsini iptal ettik. Planlı bir şekilde ders çalışması için çocuğumuzu motive ettik. İnşallah bundan sonra hayal ettiği okula tercih yapacağız ve kazanırsa sevineceğiz."

Teog Birincisi Altundağ, Gümüşhacıköy\'ün Gururu Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teog Birincisi Altundağ, Gümüşhacıköy'ün Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement