Teog'da Başarılı Olan Öğrenciler Koca Sinan'ın Eserlerini Yerinde Görecek - Son Dakika
Yerel

Teog'da Başarılı Olan Öğrenciler Koca Sinan'ın Eserlerini Yerinde Görecek

Melikgazi Çocuk Meclisinin faaliyetleri kapsamında TEOG’da başarılı olan öğrenciler, Mimar Sinan’ın eserlerini İstanbul’da görme fırsatı bulacak.

09.06.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Çocuk Meclisinin faaliyetleri kapsamında TEOG'da başarılı olan öğrenciler, Mimar Sinan'ın eserlerini İstanbul'da görme fırsatı bulacak.

Çocuk Meclisinin çalışmalarının takdir topladığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, son alınan faaliyet kararına göre, TEOG'da başarılı olan öğrencilerin İstanbul gezisi ile ödüllendirileceğini söyledi. Başkan Büyükkılıç, "Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri; sağlık, eğitim ve sosyal konularda etkinlik düzenleyerek gündem oluşturmaktadır. Sigarayı bırakma kampanyası, sağlık sempozyumları, kültüre yolculuk Kayseri projesi gibi birçok etkinlikleri ile halkı bilgilendirmekte ve bilinçlendirmektedir. Çocuk meclisi üyelerinin bu kez derslerinde başarılı olanları ile eğitim kurslarında yapılan sınavda başarılı olanlardan oluşan bir ekip ile Mimar Sinan'ın eserlerini görmek ve bilgilenmek amacı ile İstanbul'a kültür gezisi düzenlemişlerdir. İstanbul ilinde özellikle Mimar Sinan'ın eserleri başta olmak üzere kültür gezisi ile bu kez kendileri bilgilenecek ve öğreneceklerdir." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teog'da Başarılı Olan Öğrenciler Koca Sinan'ın Eserlerini Yerinde Görecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement