Teog Sınavı - Son Dakika
Yerel

Teog Sınavı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının ikinci oturumu sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

30.04.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının ikinci oturumu sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, ilçe genelinde 16 okulda, 67 sınav salonunda toplam 872 öğrencinin sınava katıldığını söyledi.

Yaptıkları hazırlıklar dolayısıyla TEOG sınavının birinci ve ikinci oturumlarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Pehlivanoğulları, "İkinci Dönem ortak sınavına katılan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğrencilerimize emek veren yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza ayrıca teogs kursunda da çalışan öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sınava katılan Tüm öğrencilerimiz  için hayırlısı olsun umarım herkes gönlündeki okula yerleşir" dedi.

Veliler, sınava giren çocuklarını okul bahçelerinde dua ederek bekledi.

Veliler, bu sınava hazırlık döneminde çocukları ile birlikte olduklarını ve onlardan güzel şey beklediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teog Sınavı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement