Kulp'ta TEOG Sınavında Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Kulp'ta TEOG Sınavında Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Kulp\'ta TEOG Sınavında Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

21.01.2015 12:15  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Başarılı öğrencileri ve okul müdürlerini kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. dönem 8. sınıf ortak sınavlarında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan ve ilçe bazında ilk 7'ye giren öğrencileri kutladığını söyledi. Pehlivanoğulları, "Bugün ilçemizde bir gurur tablosu yaşanıyor. Kulp'ta 792 tane öğrenci ilçe genelinde Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'na katıldı. Bu sınav sonucunda 110 ve üzerini 7 öğrencimiz aştı. Birisi 120'de 120 yaptı. 20 öğrencimizde 100 ve üzeri doğru cevap verdi. Hiçbir başarı tesadüfi başarı değildir. İkinci sınava daha sıkı çalışmanızı istiyorum, sizler okulunuzda, çevrenizde biraz daha farkındalık oluşturdunuz. Biz sizden daha sistematik daha geniş kapsamlı çalışmanızı istiyoruz. Elde edilen bu başarı sadece okul ya da öğrenci değil, okul-veli ve öğrenci birlikteliğinden gelen bir başarıdır. 2. ortak sınavda da başarımızın yükseleceğine dair olan inancımız her geçen gün artmaktadır. Bize bu gururu ve heyecanı yaşatan öğrencilerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sınavda 1. olan öğrenciye çeyrek altın ile dereceye giren tüm öğrencilere tablet bilgisayar ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'ta TEOG Sınavında Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement