Teog Türkiye Birincisi Varto'dan Çıktı - Son Dakika
Yerel

Teog Türkiye Birincisi Varto'dan Çıktı

Teog Türkiye Birincisi Varto\'dan Çıktı

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan Ezgi Beytaş’ı tebrik etti.

10.06.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan Ezgi Beytaş'ı tebrik etti.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 8. sınıflar için yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında bütün soruları doğru cevaplandırarak birinci olan öğrenciyi makamında kabul etti. TEOG sınavının 2. dönem tüm sorularını doğru cevaplandırarak Türkiye birincisi olan Çaylar Yatılı Bölge Okulu öğrencisi Ezgi Beytaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü N. Sait Yetkiner, Çaylar Yatılı Ortaokulu Müdürü Olcay Karataş ve öğrenci velisi Nazım Beytaş ile birlikte Kaymakam Çetin'i makamında ziyaret etti. Öğrenciyle yakından ilgilenen Kaymakam Çetin, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu belirterek, "TEOG 2. dönem sınavında öğrencimiz tüm soruları doğru olarak cevaplandırmış ve ziyaretimize gelmişlerdi. Bizde onları tebrik ederek ödüllendirdik. Öğrencimizin bundan sonra daha çok çalışması gerekmektedir" dedi.

Eğitimin üç sac ayağı üzerine kurulu olduğunu ifade eden Kaymakam Çetin, "Bunlar öğrenci, öğretmen ve velidir. Bu üç sac ayağı birlikte çalışırsa başarı merdivenleri daha hızlı aşılır. Şahsım olarak, çocuklarımızın başarısına sağlamış oldukları katkıdan dolayı okul müdürümüz, öğretmenlerimizi ve öğrenci velisini tebrik ederim. Aynı zamanda öğrencimizi tekrar kutluyorum. İnşallah bu öğrencimiz ilimizdeki diğer öğrencilerimize örnek olacaktır" şeklinde konuştu.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, başarılı öğrenciyi laptop bilgisayarla ödüllendirildi.

Ezgi Beytaş ise, TEOG 2. dönem sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olduğu için mutlu olduğunu ifade etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teog Türkiye Birincisi Varto'dan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement