Teomanpaşa'ya Modern Okul - Son Dakika
Yerel

Teomanpaşa'ya Modern Okul

Teomanpaşa\'ya Modern Okul

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden ilkokulu gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

04.09.2014 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi'nde yapımı devam eden ilkokulu gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir, "Mahallemizdeki mülkiyet sorunlarımızı çözen ve bu eseri mahallemize kazandıran Hakan Tütüncü'ye, mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise belediyeye ait arazi içindeki mülkiyet sorunlarını çözerek, güzel bir okulu yapmak için çok mücadele verdiklerini belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı'yla el ele vermek suretiyle Kepez'imizin en merkez mahallelerinden olan Teomanpaşa'ya, 24 derslikli ilkokulu kazandırdıklarını bildiren Tütüncü, "Getirmiş olduğumuz imar çalışmalarıyla, hizmetleriyle birlikte buralar gecekondudan düzenli şehir haline geldi. Artan nüfusun eğitim ihtiyaçlarını karşılamak bakımından da böylesi tesislerin şehrimize bölgemize kazandırılması gerekiyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile ve hayırseverlerle el ele vermek suretiyle, bölgemizde güzel ve modern okullar kazandırıyoruz" dedi.

24 dersliğin bulunduğu ilköğretim okulunun bölgedeki öğrencilere hizmet vereceği, sosyal donatı alanları ve merkezi sistem ısıtmanın bulunduğu okulda akıllı tahtaların olduğu dersliklerin bulunduğu belirtildi. Konferans salonu ve kütüphanenin de bulunduğu okul inşaatı devam ettiği kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teomanpaşa'ya Modern Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement