Tepe Home, ISMOB'u "YEPYENİ" Konsepti İle Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Tepe Home, ISMOB'u "YEPYENİ" Konsepti İle Karşıladı

Tepe Home, ISMOB'da herkesi sıra dışı bir "yeni" ile buluşturdu. Ekonomi Bakanı Sn. Mustafa Elitaş fuar standının ilk ziyaretçisi oldu.

13.01.2016 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 yılını ve Ismob fuarını "yepyeni" konsepti ile karşılayan Tepe Home, evin ihtiyacı olan tüm dekorasyon ürünlerini tek bir alanda hizmetinize sunuyor.

Klasik, Country ve Modern olmak üzere tüm yeni ürünlerini 3 kategoride sergileyen Tepe Home, mobilya üretimindeki kalite anlayışını bir kez daha sergilemek için Ismob fuarında bu yıl da yerini aldı. Yeni mağazacılık konseptini fuar standına da yansıtan Tepe Home, müşterilerin ve fuar ziyaretçilerinin kendi tarzlarını oluşturabileceği yaşam alanları oluşturmayı hedefledi.

Türkiye'den ve dünyadan önemli ziyaretçileri ve bayileri fuarda ağırlayan Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, Ismob fuarının sektör için önemini ve Tepe Home'un 2016 ve ileriki dönem hedeflerini de açıkladı.

12. Kez gerçekleşen Ismob fuarı mobilya sektörünün en önemli buluşma noktasıdır. Türkiye ve dünya pazarlarına açıldığımız bu önemli organizasyona tamamı kendi Ar-Ge, tasarım ve üretimlerimizle hazırladığımız yepyeni ürünlerimizle yaklaşık 500 m2lik bir alanda yer alıyoruz.

Klasik, Country ve Modern olmak üzere 3 ana kategoride konumlandırdığımız yeni koleksiyonumuzda Klasik yaklaşımın yeni yüzü New Oriantal, Country yaklaşımın dünya trendlerine uyarlanmış hali olan Colonial ve Modern yaklaşımın günümüze uyarlanmış hali Loft tarzı ürünlerimizi tüm ekip arkadaşlarımız özenle sadece bu fuar için hazırladı.

Ürün tanıtımlarımızın yanı sıra, ISMOB 2016'da yurt içinde mevcut olmadığımız il ve büyük ilçelerdeki bayilik taleplerini değerlendiriyor olacağız. Aynı zamanda dış ticaretin tüm dünyada yavaşlama gösterdiği , Dünya Bankası ve İMF yetkililerinin cok umutlu olmadığı bir 2016 ya umutla girmek ve ihracat ın yavaşladığı bir dönemde yeni pazarlar ve yeni hedefler belirliyerek ihracat rakamlarımızı arttırabileceğiniz bir mobilya fuarı geçirmeyi umut ediyoruz.

2015'i hem ticari hem de organizasyon anlamında 2020 vizyon ve stratejilerini oluşturduğu, Pazar pozisyonunun ve marka konumunun ne olacağını belirlediği, büyüme ve mağazalaşma politikalarını netleştirdiği ve bu doğrultuda 2016 yılına ve sonrasına doğru ve kurumsal adımlarla hazırlandığı bir yıl olarak geçirdik.

47 yıllık üretim tecrübe ve gücümüzle yıllardır Türkiye'nin vazgeçilmez kalitedeki mobilyalarını üretmekle kalmıyor, evlerinizde hayat bulabilmesi için mobilyalarımızı binlerce çeşit dekor ve ev aksesuarı ile destekliyoruz. Tepe Home, farklı stil ve beğenilere göre üretilen mobilya çeşitliliği ve 40bine yakın ürün zenginliği ile bugün Türkiye'nin ev dekorasyonunda en büyük ve en iddalı kategori mağazacılığını yapıyor.

Yeni ürün ve yeni yüzüyle Tepehome'un bir stil markası olarak bilinmesini ve markanın bu sözü yerine getirmesini sağlıyoruz. Buradan hareketle, Tepe Home'un bildiğiniz ve güvendiğiniz kalite anlayışını değiştirmeden ürün gamı ve çeşitliliğimizi yeni mağazalarımıza yansıtmaya başladık. 2015 yılında başlattığımız bu değişim rüzgarı ile yeni açacağımız mağazalarımızda ve çok yakında tüm Tepe Home mağazalarında bu değişimi hissedeceksiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tepe Home, ISMOB'u 'YEPYENİ' Konsepti İle Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement