Tepe Nautılus Müzayede Heyecanı Yaşatacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Tepe Nautılus Müzayede Heyecanı Yaşatacak

Tepe Nautılus Müzayede Heyecanı Yaşatacak

Tepe Nautilus, ziyaretçilerini hem sanatla buluşturacak, hem de müzayede deneyimi yaşatacak.

29.03.2014 11:05  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, ziyaretçilerini hem sanatla buluşturacak, hem de müzayede deneyimi yaşatacak. Küratör Rahmi Çöğendez'in hazırladığı ve Türkiye'nin gelecek vaat eden resim sanatçılarının eserlerinden oluşan sergi 7 - 13 Nisan tarihlerinde Tepe Nautilus ziyaretçileri ve sanatseverler tarafından gezilebilecek. Sergide yer alan tüm eserler 13 Nisan'da Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede satışa sunulacak.

Tepe Nautilus'un RC Müzayede işbirliğiyle gerçekleştireceği sergi ve müzayedede aralarında Orhan Gürel, Haluk Evitan, Hikmet Çetinkaya, Yusuf Bilge, Hüseyin Sartaş, Fikret Öztürk'ün bulunduğu birçok sanatçının eseri sergilenecek ve satışa sunulacak. Sergide yer alan eserler 7 Nisan'dan itibaren www.rcmuzayede.com, www.tepenautilus.com adreslerinden de incelenebilecek.
Tepe Nautilus'ta 13 Nisan'da gerçekleşecek müzayede, RC Müzayede'nin İstanbul'daki ilk müzayedesi olma özelliğini de taşıyor. Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede yer alacak tüm eserler, 100 TL'den satışa sunulacak. Önemli sanatçıların eserlerinin yer alacağı müzayede, sanatseverlere müzayede kültürünü tanıtmak ve sanatseverleri ulaşılabilir bütçelerle orijinal eser sahibi yapmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Tepe Nautılus Müzayede Heyecanı Yaşatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement