Tepe Nautilus'ta Müzayede Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Tepe Nautilus'ta Müzayede Heyecanı

Tepe Nautilus\'ta Müzayede Heyecanı

İstanbul'un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus 'Sonbaharda Sanat Etkinlikleri' kapsamında sanatseverlere müzayede heyecanı yaşatacak.

22.10.2014 12:12  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç sanatçıların ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin Nautilus heykelini yorumladığı "Proje:Nautilus" ile başlayan "Sonbaharda Sanat Etkinlikleri" Küratör Rahmi Çöğendez'in işbirliğe yapılacak resim müzayedesi ile devam edecek.

Tepe Nautilus'ta 25 Ekim 2014'te üçüncüsü gerçekleştirilecek müzayedede yer alan eserler 20–25 Ekim tarihlerinde etkinlik alanında sergilenecek ve sanatseverler tarafından incelenebilecek. Sergide yer alan tüm eserler Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla satışa sunulacak.

Sanata verdiği değer ile dikkat çeken Tepe Nautilus'un 25 Ekim'de etkinlik alanında gerçekleştireceği müzayedede Christo Yotov, Zeki Çetinkaya, Haluk Eroğlu, Nickolay Lugovenko, Hikmet Çetinkaya, Gültekin Serbest, Evgeny Cheekrigin, Anatoly Tarabanov, Arman Allahverdiyan, Ivan Krisyuk, Igor Tuzhikov gibi yerli ve yabancı birçok ressamın eserleri satışa çıkarılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tepe Nautilus'ta Müzayede Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement