Tepe Nautilus'un Soma'ya Yardım Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Tepe Nautilus'un Soma'ya Yardım Kampanyası Devam Ediyor

Tepe Nautilus\'un Soma\'ya Yardım Kampanyası Devam Ediyor

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nin, okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı Soma'ya yardım kampanyası devam ediyor.

17.09.2014 16:37  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepe Nautilus'un Soma'ya yardım kampanyasına dikkat çekmek amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği gerilla etkinliklerinde temsili Soma işçileri, Nautilus Meydanı'nda buluştu. Kartal - Kadıköy metro hattında ve Marmaray'da farklı duraklardan metroya binen temsili işçiler, Tepe Nautilus'un bulunduğu Ayrılık Çeşmesi Durağı'nda indi. Ellerinde bulunan 'Soma'ya Yardım' yazılı kutuları, Nautilus Meydanı'ndaki yardım kumbarasına kadar taşıyan işçiler Tepe Nautilus ziyaretçileri ve Kadıköylülerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Tepe Nautilus'un 22 Eylül'e kadar devam edecek 'Soma'ya Yardım' kampanyasına katılabilmek için AVM'de bulunan mağazalardan 50 TL'lik alışveriş yapmak yeterli olacak. Alışveriş belgesini danışmaya gösteren ziyaretçiler AVM yönetimi tarafından sağlanan kırtasiye malzemelerini dev yardım kumbarasına atarak, Soma'daki öğrencilere yardım gönderebilecek. Dileyen ziyaretçiler kendi satın aldıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini dev kumbaraya atarak kampanyaya katkıda bulunabilecek.

Tepe Nautilus,  eylül ayında yoğun olarak yapılan okul alışverişlerinde Soma faciasında hayatını kaybeden madencilerin çocuklarını unutturmamak amacıyla başlattığı kampanyayla,  Soma'daki öğrencilerin 2014-2015 eğitim-öğretim yılındaki okul ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamayı hedefliyor.

Tepe Nautilus yardım kumbarasında toplanan kırtasiye malzemeleri, kampanya sonunda, yardım yapan tüm
kurum ve ziyaretçilerin isimleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yönlendirdiği okullara AVM Yönetimi tarafından teslim edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tepe Nautilus'un Soma'ya Yardım Kampanyası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement