Tepebaşı Ag" Uygulaması CHP Genel Merkezinde - Son Dakika
Politika

Tepebaşı Ag" Uygulaması CHP Genel Merkezinde

Tepebaşı Ag" Uygulaması CHP Genel Merkezinde

Tepebaşı Belediyesi’nin artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak geliştirdiği ve Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye edilen “Tepebaşı AG”, parti genel merkez binasına yerleştirildi.

14.01.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi'nin artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak geliştirdiği ve Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye edilen "Tepebaşı AG", parti genel merkez binasına yerleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün üç boyutlu görüntüsü ile fotoğraf imkanı sağlayan uygulama Türkiye'nin tüm noktalarına ulaşıyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç tarafından Kılıçdaroğlu'na hediye edilen uygulama, Genel Başkanın talimatıyla CHP Genel Merkez Binasına yerleştirildi.

Başkan Ataç daha sonra CHP İzmir Mv. Mustafa Balbay ve CHP Bursa Mv. Aykan Erdemir'le de üç boyutlu Atatürk uygulaması fotoğrafı çektirdi. Balbay uygulamayı çok beğendiğini söyleyerek "Uygulama Ata'yı kalbinizden yanınıza getiriyor" dedi.

Anıtkabir Komutanlığı, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu, Arama Kurtarma Derneği Başkanı Nasuh Mahruki'den sonra Hatay'a ulaşan uygulama ile CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Ali İsmail Korkmaz'ın Abisi Avukat Gürkan Korkmaz'a ulaştı.

Açıklamada, "Yurttaşlar, Mustafa Kemal Atatürk'ün belirli noktalara yerleştirilen panoları, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarına yükleyecekleri ücretsiz "Tepebaşı AG" uygulaması vasıtasıyla üç boyutlu olarak görebiliyor ve görüntü kaydedebiliyor. Büyük ilgi gören uygulamayı ücretsiz olarak indiren yurttaşlar, cihazlarını hazırlanan panoya yöneltip, fotoğraf makinası ikonuna dokunarak ekranlarında Ulu Önder'i üç boyutlu olarak görebiliyorlar. Daha sonra çektikleri fotoğraflar cihazın hafızasına kaydedebiliyor. Böylece sadece üç adımda Mustafa Kemal Atatürk'ün aslına uygun sanal görüntüsü ile fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşıyor" diye belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tepebaşı Ag' Uygulaması CHP Genel Merkezinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement