Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri Bilgilendirme Toplantısı

Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri Bilgilendirme Toplantısı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri ile düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

03.10.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri ile düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel, Metin Tomsuk, Erdal Çakıcıer, CHP İl Başkan Sinan Özkar, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, CHP Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz katıldı.

Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri ile gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Ataç, "Biz Türkiye'nin özendiği bir şehir olarak yaşıyoruz" derken "Sosyal Demokrat bir belediyenin olduğu yerde özgürlük, demokrasi ve hukuk vardır. Eskişehir'de de çağdaş bir yaşam ile Türkiye'ye örnek oluyoruz. Bu güzelliği hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz ve cansiperane çalışıyoruz" dedi.

Başkan Ataç, kadınların en önemli unsur olduğundan bahsederek, "Sizler gönüllüler olarak hiçbir beklentiniz olmadan bir madalyonun görünmeyen mat ama en önemli yüzüsünüz. Madalyonun parlak yüzü her zaman değişebilir ama sizler hep bu önemli görevi gönüllülük sorumluluğu ile yerine getiriyorsunuz. Özellikle kadınlar olarak bize güç katıyorsunuz. Kadınlarımız bizi güçlü kılan ve koruyan en önemli unsur. Üç belediyemizi de kadınlarımız koruyor. Bu bir moral toplantısıdır, birlik toplantısıdır ve güç toplantısıdır. Buraya gelemeyen yüzlerce gönüllümüz. Bu sevgi, saygı hiçbir zaman bitmesin başarılarımız kalıcı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç, Tepebaşı Bölgesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin yıllara göre oy artışını vererek, "2007 genel seçimler 34 bin, 2011'de 66 bin, 2015'de 85 bin. bu sizin başarınız ve sizin emeğiniz ve Türkiye'ye parmak ısırtacak bir başarı var. Yolumuz açık olsun. Yolumuz aydın olsun. Cumhuriyet'in aydınlığı ile dolu olsun" şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili adayları da katılımcılara seslenerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bildirgesini ve politikalarını anlattılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Gönüllüleri Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement