Tepebaşı Belediyesi'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi'nden Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi\'nden Kısa Kısa

Belediyeden engellilere akülü araç.

15.10.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırarak çevreye uyumlarını sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi engellilere akülü araç yardımını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gündüzler Mahallesinde Mustafa Açık, Yeşiltepe Mahallesi'nde Ahmet Tarhan ve Bahçelievler Mahallesi'nde Remziye Selamet isimli engelli vatandaşlara Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, akülü araçlarını teslim etti.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yürüme zorluğu çeken 52 yaşındaki Remziye Selamet adlı kadına akülü aracı teslim eden Ataç, ellerinden geldiği kadar herkese ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Belediyeye yardım eden vatandaşlara teşekkür eden Ataç, güvenilir bir belediye olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

Akülü aracına alan Selamet ise, "Ben şu anda çok mutluyum. Araba sahibi olduğum için çok mutluyum. Dışarı çıkmam daha kolay olacak. Anneme babama yük oluyordum. Bu araç sayesinde artık kendim dışarıda rahat gezeceğim" ifadelerini kullandı.

-Tepebaşı Belediyesi'nden gebelik eğitimi

Tepebaşı Belediyesi ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ortaklığı ile sürdürülen sağlık eğitimleri gebelik eğitimiyle devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Beldeevi'nde, hamile kadınlara ücretsiz olarak "Gebe sınıfı eğitimi" verildiği bildirildi.

Tepebaşı Belediyesi Beldeevleri'ne başvuran kişilerin programlar hakkında bilgi alabileceği ve düzenlenen kurslara da katılabileceği belirtildi.

Tepebaşı Toplum Sağlığı Merkezi'ne bağlı Dr. Dilek Erdoğan, Dr. Aslı Aydın, Ebe Figen Deniz ve Ebe Esra Altuntaş tarafından verilen eğitimlerde, hamilelik döneminde yapılması gerekenler hakkında bilgiler veriliyor. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement