Tepebaşı Belediyesi'nden Kurban Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi'nden Kurban Hizmeti

Tepebaşı Belediyesi, aldığı önlemler ve Uluönder'de oluşturduğu kurban kesim alanıyla halkın Kurban Bayramı'nı sorunsuz yaşamasını sağladı.

24.09.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi, aldığı önlemler ve Uluönder'de oluşturduğu kurban kesim alanıyla halkın Kurban Bayramı'nı sorunsuz yaşamasını sağladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Uluönder Kapalı Pazaryeri Kurban Kesim Alanı'na ücretsiz kurban nakil araçları tahsis edildi.

Belediye ekipleri tarafından hazırlanan kurban kesim alanı, bayramın ilk günü dini kurallara uygun olarak vatandaşların ücretsiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için hizmet verdi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü alanda yapılacak kesimler için veteriner görevlendirirken, kesimlerin kontrollü olarak yapılmasını sağladı. Öte yandan, belirlenen yerlerin dışında kurban satış ve kesimin engellenmesi için görevlendirilen zabıta ekipleri, kurallara aykırı satış ve kesim yapılmaması için görevleri yaptı. Ayrıca tam donanımlı sağlık ekibi de bir ambulans ile alanda hazır bulundu.

Vatandaşların kesilen kurbanları görevli personel tarafından parçalar halinde özenle paketlenerek evlerine ücretsiz servis yapıldı. Tepebaşı Belediyesi'nin verdiği hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi'nden Kurban Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement