Tepebaşı Gençleri Dilek Tutmaya Çağırıyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Gençleri Dilek Tutmaya Çağırıyor

Tepebaşı Gençleri Dilek Tutmaya Çağırıyor

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi ‘Uluslararası Gençlik Günü’ etkinlikleri kapsamında gençleri dilek tutmaya çağırıyor.

09.08.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi 'Uluslararası Gençlik Günü' etkinlikleri kapsamında gençleri dilek tutmaya çağırıyor.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun kararı ile 12 Ağustos 1999'dan itibaren Uluslararası Gençlik Günü olarak kutlanıyor. Dünyanın birçok ülkesinde kutlanan Uluslararası Gençlik Günü, dünyaya gençlerin potansiyellerinin farkına varma fırsatı veriyor ve onların başarılarını kutluyor. Bununla birlikte gençlerin kendi hayatlarını, yaşadıkları toplumları geliştirme imkanı sunan ve düşüncelerini özgürce paylaşabilmeleri için alan oluşturuyor. Kutlamalar, paydaşların bir araya gelerek hayatın her alanında gençlerin karar verme mekanizmalarına dahil olmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor. 2016 yılının ana teması ise, 'Sürdürülebilir tüketim ve üretim'.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri de bugüne özel olarak düzenlenecek kamp için gençlere çağrıda bulundu. Sürüdürülebilir tüketim üzerine konuşmaların gerçekleşeceği, yoga ve yürüyüş etkinlikleri ile doğayla iç içe gerçekleşecek kamp "Perseid Meteor Yağmuru" ile çakışması sebebi ile ayrı bir özellik taşıyor. "Binlerce meteor akacak gökyüzünde ve dilek şansın çok fazla" diyen gençler, Yarımca Köyü'nde, Kayı Obası'nda yapılacak keyifli bir gençlik kampı için Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nin sosyal medya hesaplarında bulunan duyuru linkinden kayıt yaptırmaya çağırıyor.

Öte yandan 12 Ağustos Cuma günü saat 14: 30'da Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi önünde buluşacak ekip, doğa dostu elektrikli otobüsler ile yola çıkacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Gençleri Dilek Tutmaya Çağırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement