Tepebaşı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'ndan Kısa Kısa

Tepebaşı\'ndan Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yenileme ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

15.04.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yenileme ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Karabayır, Batıkent, Fevziçakmak, Gökdere, Uludere Mahallelerinde çalışan ekipler tretuvar, kilittaş, bordür, kaldırım yenileme, yol düzenleme yaparken Baksan Sanayi bölgesinde iş yerlerinin döktükleri atıkların da temizliğini gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, bölgede ağır geçen kış şartları sonrası zarar gören noktalarda çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtirken Tepebaşı Belediyesi sınırlarına bağlanarak mahalle olan kırsal alandaki yerleşim noktaları için yapılan plan çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştireceklerini kaydetti.

- Frankurt'tan öğrenciler Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti

Tepebaşı TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi kardeş okul Carl Schurz Schule in Frankfurt öğrencileri Eskişehir programı kapsamında Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından meclis salonunda ağırlanan öğrenciler Başkan Ataç ile sohbet etti.

Başkan Ataç'ın, Eskişehir ve Tepebaşı bölgesi ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra Almanya Frankurt'tan gelen öğrencilerin sorularını yanıtladığı bildirildi.

Carl Schurz Schule in Frankfurt öğrencileri Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nda bulunan "Pişmiş Toprak Sempozyumu" ve "Sanat Çalıştayı" eserlerini inceledikleri kaydedildi.

"Hayvan sevgisi" temalı resim yarışması

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Geleneksel hale getirilen "Hayvan sevgisi" temalı resim yarışmasının 4'üncüsü gerçekleşecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, ilkokul 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerine yönelik Tepebaşı İlçesi sınırları içerisinde yer alan tüm ilköğretim okullarını kapsayan etkinlikte, öğrencilerin hayvan sevgisi kazanması, sokak hayvanları konusunda bilinçlenmesi, resim çalışmalarının desteklenerek kalıcı eserler kazandırılması amaçlanıyor.

Yarışmaya son katılım tarihinin 15 Mayıs olduğu ve resimlerin Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nda Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edileceği kaydedildi.

- Sukurusu Hürriyet ilkokulu öğrencilerini ağırladı

Sukurusu Uygulama Merkezi, Tepebaşı Bölgesi'nde geri kazanım konusunda bilincin arttırılması amacıyla çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklere devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, son olarak Hürriyet ilkokulu'nu ağırlayan Tepebaşı Belediyesi Sukurusu Atölyesi, 2015 yılında 18 okuldan 1519 kişiyi ağırladı.

Atölye, çevre sorunlarının tüketim ve insan etkileriyle ilgisi ve çözüm önerilerini içeren bir bilinçlendirme programı uyguladığı belirtldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'ndan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement