Tepebaşı'nın 5. Çocuk Sanat Merkezi Çukurhisar'da Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nın 5. Çocuk Sanat Merkezi Çukurhisar'da Açıldı

Tepebaşı\'nın 5. Çocuk Sanat Merkezi Çukurhisar\'da Açıldı

Tepebaşı Belediyesi 5. Çocuk Sanat Merkezini Çukurhisar ilçesinde açtı.

05.02.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi 5. Çocuk Sanat Merkezini Çukurhisar ilçesinde açtı.

Açılışa; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ve çok sayıda konuk katıldı. Açılışta konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yatırımlara devam ettiklerini anlattı. Yeni toplumsal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerine değinen Başkan Ataç, "Çukurhisar'a kazandırdığımız sentetik çim sahadan sonra, Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi ile yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni toplumsal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlayışla belediyecilik temel hizmetlerin yanında farklı katmanda farklı ihtiyaçlara yöneldi. Özellikle çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Onların iyi yetişmesi geleceğimizin güvencesi demektir. Bu noktada Tepebaşı Belediyesi olarak 40 bin çocuğa ev sahipliği yapan merkezler kazandırdık. Çocuklarımızın sağlıklı olması lazım, spor yapması lazım. Çocuklarımızı bu tesislerle koruyoruz. Bu çalışmalarla çocuklarımızın geleceğini hazırlıyoruz. Bu merkezi farklı bir anlayışla, ilgi çeken bir çalışma hazırladık. Eskişehir'de ilk kez uygulanacak olan bir model. Bu çalışmalarımız birilerini rahatsız ediyor. Bizi de engellemeye çalışıyorlar Kazım Başkanı da. Ama siz yanımızda olduğunuz sürece bizi engelleyemeyecekler ve size hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, "Yeni merkez Çukurhisar'a hayırlı olsun. Bu merkezler çocukların geleceklerini çizmede çok etkili olacak. Dileğimiz Türkiye'nin her yeri Tepebaşı gibi olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ATAÇ LANGIRT, BAŞKAN KURT İSE MASA TENİSİ OYNADI"

Merkezi gezen konuklar kendilerini alı koyamayarak çocuklarla bilardo, langırt ve masa tenisi oynadı. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt masa tenisi oynarken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da çocuklarla langırt oynadı. Çukurhisar Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, 3-5 yaş arası çocukların gelişimlerini sağlamak için hazırlanmış oyun sınıfı; 7- 16 yaş arası çocuklara eğitim vermek üzere, 1 müzik atölyesi, 1 resim atölyesi, ayrıca çok amaçlı salon ve bir etüt odasının bulunduğu bina olmak üzere 3 ayrı binadan oluşuyor. Merkezde 3-5 yaş arası 43 oyun grubu öğrencisi, 7-16 yaş arası Gitar, 33 tiyatro öğrencisi, 30 üç top bilardo dersi öğrencisi, 20 satranç öğrencisi, 30 masa tenisi öğrencisi, 45 resim kursu öğrencisi, 25 etüt öğrencisi olmak üzere 226 öğrenci ders almaktadır. Merkezde dersler hafta içi ve hafta sonu grupları ile ücretsiz devam ediyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nın 5. Çocuk Sanat Merkezi Çukurhisar'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement