Tepebaşı'nın Kent Uygulamalarına Özendirme Ödülü - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nın Kent Uygulamalarına Özendirme Ödülü

Tepebaşı\'nın Kent Uygulamalarına Özendirme Ödülü

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin "Pişmiş Toprak Parkları" projeleri, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Şehir Plancıları Odası’nın "Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü"nde Özendirme Ödülü’ne layık bulundu.

10.11.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin "Pişmiş Toprak Parkları" projeleri, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Şehir Plancıları Odası'nın "Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü"nde Özendirme Ödülü'ne layık bulundu.

TMMO Şehir Plancıları Odası tarafından kent planlama ve şehircilik konularında uygulamaya girmiş, sorun çözmeye yönelik başarılı plan ve projelere ilişkin değerlendirme ve ödüllendirme amacıyla 2003 yılından bu yana, iki yılda bir gerçekleştirilen "Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü" sahiplerini buldu. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin "Pişmiş Toprak Parkları" projeleri de Raci Bademli İyi Uygulamalar Özendirme Ödülü'ne layık bulundu. Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü nedeniyle düzenlenen kolokyumda verilen ödülü, Tepebaşı Belediyesi adına Park ve Bahçeler Müdürü Nuray Çayır aldı. Ödül kazanan projeler, TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın üyesi olduğu Avrupa Şehir Plancıları Konseyi tarafından 2 yılda bir düzenlenen Avrupa Şehir ve Bölge Planlama Başarı Ödülleri yarışmasına ve diğer benzer uluslararası yarışma, sergi, kolokyum ve benzeri organizasyonlara gönderiliyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nın Kent Uygulamalarına Özendirme Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement