Tepebaşı'nın Tarımsal Faaliyetleri Görüşüldü - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nın Tarımsal Faaliyetleri Görüşüldü

Tepebaşı\'nın Tarımsal Faaliyetleri Görüşüldü

Eskişehir’de kırsal kalkınmaya öncülük yapan Tepebaşı Belediyesi, bu alanda gerçekleştirdiği çalışmaların paydaşları ile bir araya gelerek bölge tarımına katkı sağlıyor.

18.08.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de kırsal kalkınmaya öncülük yapan Tepebaşı Belediyesi, bu alanda gerçekleştirdiği çalışmaların paydaşları ile bir araya gelerek bölge tarımına katkı sağlıyor.

Tepebaşı'nda yerel üreticiyi ve yerli üretimi desteklemek amacıyla çalışmalarını gerçekleştiren Tepebaşı Belediyesi kurduğu kırsal alan danışma ekibi ile çiftçini her zaman yanında olmaya devam ediyor. Tarım danışma birimi bu alanda ilgili kurum ve kuruluşlar ile de bir araya gelerek bilgilendirme ve bilgi alışverişi gerçekleştiriyor.

Tepebaşı Belediyesi Tarımsal Destek Danışma Birimi ve Sağlıklı Kent Hareketi ile birlikte Tepebaşı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tepebaşı Ziraat Odası yetkilileri ve S.S. Yeşil Sakarya Yaş Sebze ve Meyve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Süleyman Buluşan ile bir araya gelerek Tepebaşı bölgesinin tarımsal faaliyetleri konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, Tepebaşı Belediyesi ile bölgede çiftçinin ve tarımın geleceği adına çalışmaları birlikte yürütmekten mutlu olduklarını belirterek, Tepebaşı Belediyesi'nin tarım projelerinde Ziraat Odası'nı paydaş olarak görmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Tepebaşı Belediyesi Tarımsal Destek Danışma Birimi yetkileri de, üreticinin yararına gerçekleştirilecek işbirlikleri ve projeler için görüşmelerin devam edeceğini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nın Tarımsal Faaliyetleri Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement