Tepebaşı ve Muratpaşa Kardeş Beledıye Oldu - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı ve Muratpaşa Kardeş Beledıye Oldu

Tepebaşı ve Muratpaşa Kardeş Beledıye Oldu

Muratpaşa Belediyesi, Karaman’ın Göktepe ve Antalya İbradı belediyelerinin ardından Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile de kardeş belediye protokolü imzaladı.

17.03.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi, Karaman'ın Göktepe ve Antalya İbradı belediyelerinin ardından Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile de kardeş belediye protokolü imzaladı.

Kardeş belediye protokolüne imza atan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; 'Her iki belediyemize, insanlarımıza yarar getirmesini, sevgi üretmesini diliyorum' temennisinde bulundu. Belediye çalışmalarını da anlatan Başkan Uysal, "Ortak noktası; tahsis,tadilat ve ticaret belediyeciliği değil insan belediyeciliği olan iki belediye arasında kardeş belediye protokolü imzalanıyor. Biz belediyeciliğe, insanımızın olduğu yerde olmak olarak bakıyoruz. İhtiraslı, şova dönük yapılar değil, insanımızın hayatını kolaylaştıran, nitelik kazandıran, kent kültürüne, kentlilik kimliğine, sevgiye katkı sağlayan doğru belediyeciliği sergilemeye çalışıyoruz. Fiziki mekanları; insanımızın yaşamına olumlu açıdan dokunduğu oranda yapıyoruz" diye konuştu.

Protokolü "İyilikler, güzellikler getirsin" diyerek imzalayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise "Her iki belediye de şehirlerinin gözde belediyesi. Deneyimlerimizi birbirimize aktaralım, Muratpaşa ve Tepebaşı farklı ivme kazansın istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı ve Muratpaşa Kardeş Beledıye Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement