Tepebaşı ve Seferihisar'ın Ortak Proje Üretme Kararı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı ve Seferihisar'ın Ortak Proje Üretme Kararı

Tepebaşı ve Seferihisar\'ın Ortak Proje Üretme Kararı

İzmir Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Meclis Üyelerinin, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç’ı ziyaretinde ortak proje üretme kararı alındı.

12.11.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Meclis Üyelerinin, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç'ı ziyaretinde ortak proje üretme kararı alındı.

Ziyaret sırasında Başkan Tunç Soyer, Tepebaşı Belediyesi'nin çalışmaları ve Türkiye'ye örnek olan projeler hakkında Başkan Ataç'tan bilgi aldı. Soyer, "Başkanımız bizleri daha önce ziyaret etmişti. Bizim daha çok bir araya gelmemiz gerekli. Çok ortak paydamız var. Birlikte geliştireceğimiz çok şey var. Bu başlangıç diye düşünüyorum. Tepebaşı Belediyesi ile mutlak ortak projeler yapmalıyız. Eğer biz iktidar kapısını açmak istiyorsak, bu memlekette bizim daha çok dayanışmaya içinde olmamız lazım birbirimize daha çok proje üretmemiz lazım" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç "Tunç Başkan ve meclis üyelerimizi Eskişehir'de görmekten çok mutlu olduk. Bundan sonra ilişkilerimiz daha yoğunlaşacak. Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyeleri olarak iktidarı yerelden yakalayacağımıza inanan başkanlarız. O açıdan sayın başkanın da örnek çalışmaları var. Onları bütün Türkiye'deki CHP'li belediyelere yaymamız, onların da güzel etkinliklerini bizim almamız gerekli. İktidara giden bir hareket içinde dayanışmamız çok önemli" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı ve Seferihisar'ın Ortak Proje Üretme Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement