Teraspark Bayraklı'ya Çok Yakıştı - Son Dakika
Yerel

Teraspark Bayraklı'ya Çok Yakıştı

Teraspark Bayraklı\'ya Çok Yakıştı

Bayraklı Belediyesi eşsiz bir manzaraya sahip olan 75. Yıl Mahallesindeki yaklaşık 7 bin metrekarelik alanı yeşillendirerek Teraspark projesini hayata geçirdi.

11.10.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi eşsiz bir manzaraya sahip olan 75. Yıl Mahallesindeki yaklaşık 7 bin metrekarelik alanı yeşillendirerek Teraspark projesini hayata geçirdi.

Bayraklı sırtlarındaki muhteşem körfez manzarasına hakim 75. Yıl Mahallesinde Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan Teraspark, vatandaşların rahat nefes alabileceği yepyeni bir yaşam alanı haline geldi. 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teraspark projesinde 4 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu. İzmirliler, aileleri ile buraya gelerek muhteşem İzmir manzarasına karşı çaylarını yudumlayabilecek. Ayrıca parkta çocuk oyun grubu, banklar, dinlenme yerleri ve geçiş yolları da yer alıyor. Modern görünüme sahip Teraspark'ta yapılacak restoran-kafe için ise önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacak ve Bayraklı'ya eşsiz güzellikte bir tesis daha kazandırılacak.

AĞAÇLAR OLDUĞU GİBİ KORUNDU

Park'ın yanına yapılacak restoran-kafe için ise önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacak. Teraparkta çocuk oyun grubu, banklar ve geçiş yolları yer alıyor. Proje dahilinde arazi üzerindeki ağaçlar olduğu gibi korunurken, Bayraklı'nın simge projelerinden biri olan Teraspark'ta vatandaşlar muhteşem İzmir manzarasında sohbet edip, vakit geçirmenin keyfini sürüyor.

"BURADA DİNLENMEK BİR AYRICALIK"

İzmir'in eşsiz güzelliğini Bayraklı sırtlarından seyretmenin ve bunun yanında hoşça vakit geçirip, doğa ile iç içe rahat nefes alabilmenin ayrıcalığını Terasparkta yaşadıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, çay içip sohbet edebilecekleri alanlar yaratmak için çabalıyoruz. Bunun için de bulduğumuz uygun yerlerde bu tür projeler geliştiriyoruz. Bu kapsamda Teraspark Bayraklı sırtlarında, muhteşem İzmir manzarasına hakim çok güzel bir yaşam alanı oldu. Buraya bir de restoran-kafe yapmayı düşünüyoruz. Onun ihalesine de önümüzdeki günlerde çıkmayı planlıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teraspark Bayraklı'ya Çok Yakıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement