Terim, Bruma'yı Milli Takım'a Alacak - Son Dakika
Spor

Terim, Bruma'yı Milli Takım'a Alacak

"Milli takım için devşirme oyuncu" düşüncesini ortaya atan Fatih Terim, Galatasaraylı Bruma'ya Türkiye forması giydirmek istiyor.

08.12.2014 09:08  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in Hamza Hamzaoğlu ile yeniden doğan yıldız ismi milli takıma almak istediği öğrenildi. Fatih Terim'in özel isteği ile Galatasaray'a transfer edilen Bruma'nın Akhisar maçında gösterdiği performansın arkasında milli çalıştırıcının da etkisi bulunduğu bildirildi.

TERİM'İN ETKİSİYLE BRUMA'YA FORMA VERDİ

Terim'in milli takım döneminde Hamzaoğlu ile yaptığı sohbette, Bruma'nın doğru şekilde kullanılmadığını ifade ettiği ve Hamzaoğlu'nun da bu sohbetlerin etkisiyle Portekizli yıldıza forma verdiği belirtildi.

TERİM, BRUMA'YI MİLLİ YAPACAK

"Milli takım için devşirme oyuncu" düşüncesini ortaya atan milli çalıştırıcı Fatih Terim'in ilk düşündüğü isimlerin başında Bruma'nın geldiği ve hatta Portekizli oyuncu ile bu konuda fikir alış verişinde bulunduğu iddia edildi.

PORTEKİZ A MİLLİ TAKIMI'NDA HENÜZ OYNAMADI

Portekiz A Milli Takımı'nda forma giymediği için halen Türkiye forması giyme şansı bulunan Bruma'nın ikna edilmeye çalışılacağı bildirildi.

Terim, Bruma\'yı Milli Takım\'a Alacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Terim, Bruma'yı Milli Takım'a Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • adem: brumayı değil ronaldoyu oynatsan neye yarar defol git 12 8 Yanıtla
  • EGE: Bruma'ya kırmızı beyaz çok yakışır. Belki Rıdvan Dilmen gibi futbol otoriteleri! bu adama çaylak diyorlar ama futboldan hiç anlamayan C. Ronaldo 'Bruma benim yerimi dolduracak kişidir' diye demeç veriyor. Hangisi doğru zamanla anlayacağız. Futbol oynayarak geliştirilir ama karakter doğuştandır. Bruma'nın ne kadar karakterli bir insan olduğunu herkes anlamıştır. Doğru her zaman doğrudur. Nasıl ki biz bir Alex, Bir Kuyt gibi karakterleri inkar edemiyorsak. 14 5 Yanıtla
  • direkt-mevzu: o adamı türk yapacam diye ugeaşana kadar kerim frei yada yusuf erdoganı takıma monte etmeye bak bu yani buruma onlardan cokmu ust düzey bir futbolcu!!! 9 7 Yanıtla
  • BRUMA: Kendi milli takımı varken niye seçsin Türkiye'yi o kadar aptal değildir 11 2 Yanıtla
  • altili uzmani: Yahu turkiyede ptt ligi,1.lig,2.lig,3.lig,balligi ve hatta amator. Ligler yokmu terimin yardimcilari ne is yapar o yurt disinda oynayanlari dorde bese katlayacak cocuklar var ne geregi var devsirme falan bulun cikartin ortaya onun icin para aliyonuz 12 0 Yanıtla

Advertisement