Terim: Burada Telefonumu Verirsem Prandelli İşinden Olur - Son Dakika
Spor

Terim: Burada Telefonumu Verirsem Prandelli İşinden Olur

Terim: Burada Telefonumu Verirsem Prandelli İşinden Olur

Turgan Ece için tesislerde yapılan törende Prandelli ile ayak üstü sohbet eden Terim, yanında oturan Hayri Kozak'a "Burada ona telefonumu verirsem, işinden olur" dedi.

21.08.2014 08:45  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Eylül 2013 tarihinde Galatasaray Yönetim Kurulu’nun kararı ile görevinden alınan Fatih Terim, sarı kırmızılı kulübün hayatını kaybeden duayen ismi Turgan Ece anısına yapılan törene katılmak için 330 gün sonra dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeydi.

PRANDELLI HEMEN YANINA GİTTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Nitekim Başkan Ünal Aysal, Ankara’da bulunması nedeni ile Florya’daki törene katılamamış ve uçaktan iner inmez cenaze namazına yetişmişti. Fatih Terim ve beraberindeki ekip Galatasaray Yönetim Kurulu’nun ve teknik heyetinin bulunduğu bölüm yerine uzaktaki tribünde oturdu. G. Saray Teknik Direktörü Prandelli ise Fatih Terim’in Florya’ya geldiğini görünce hemen oturduğu yerden kalktı ve meslektaşının yanına gitti. İdari menajer Mert Çetin’i de yanına alan Prandelli, Fatih Terim’in yanına gidip, ‘Hoş geldin’ dedi ve ayak üstü samimi bir sohbete imza attı.

"BURADA NUMARAMI VERİRSEM İŞİNDEN OLUR"

Terim’in yanında ise Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak oturuyordu. Kısa sohbetin ardından Fatih Terim, ‘Konuşalım’ diyen Cesare Prandelli’ye “Benim numaram Mert’te var, telefonumu ondan alırsın. Konuşalım, görüşelim” dedi ve İtalyan hoca ile hoş şekilde ayrıldı. İtalyan teknik adam yerine doğru hareketlendikten sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yanında oturan G.Saray Kulübü Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak’a döndü ve Prandelli’yi kastederek “Adama şimdi burada numaramızı verirsek işten kovarlar, işinden olur” cümlesini kurdu.

PRANDELLİ’DEN İLGİNÇ SEVGİ GÖSTERİSİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e sıcak ilgi gösteren Cesare Prandelli bir ara Fatih Terim’in yanaklarını elleri arasına alarak bu ilginç karenin mimarlarından biri oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Terim: Burada Telefonumu Verirsem Prandelli İşinden Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • RASKO: – Güzel bir fotoğraf gerçekten. Keşke herkes birbirleriyle böyle dost olsa en azından dostça görünse:) 16 0 Yanıtla terim: yaramazlık yapan kereta çocukları severmiş gibi 0 0 Rasko: RASKO: Fatih Hoca'nın kaderi bu galiba Mourinho'yla da böyle bir görüntüsü vardı hatırlarsanız:)) 0 0
  • Sabri Uncu: 60 yaşında GS lı olarak Fatih Terim'in hizmetlerini takdirle karşılıyorum. . . ama en son GS'yı bırakıp Milli takımı tercih etmesini içime sindiremedim. . . benim için mazide kalmış birisidir. . . şimdiki hali beni hiç enterese etmiyor GS 'yada bir daha gelmesini istemiyorum. 8 5 Yanıtla FB'li: Adam resmen kovuldu medyada her şey deşifre edildi ne yapmalıydı ayrıca milli takım da bizim millil takımımız Avrupa'ya gitse bi derece. . . 0 0

Advertisement