Terim: Emre'nin Yaptıklarını Tasvip Etmiyorum Ama Linç Etmemize Gerek Yok - Son Dakika
Spor

Terim: Emre'nin Yaptıklarını Tasvip Etmiyorum Ama Linç Etmemize Gerek Yok

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Emre'nin yaptıklarını tasvip etmiyorum ama ona da yapılanlar hiç hoş değil. Emre'yi linç etmemize gerek yok" dedi.

27.03.2015 18:42  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, hedef tahtası olan Emre'yi hem eleştirdi hem de sahip çıktı! Terim ayrıca, Ömer Toprak'ın Milli Takım'a gelmeyi reddetmesini "Böyle bir hakkı var, hakkını kullandı" sözleriyle yorumladı.

"ÖMER'İN BURADA OLMASINI İSTERDİM"

Sözlerine "Maelesef böyle şeyler oluyor" diye başlayan Fatih Terim, bunun Milli Takım'a yansımaması için herkesin el birliğiyle önemli bir krizi doğru yönettiğini söyledi. Daveti kabul etmeyen ve Milli Takım kampına katılmayan Ömer Toprak için "Ömer'in burada olmasını isterdim" diyen Terim, başarılı savunma oyuncunun bu kararına şaşırmadığını şu sözlerle ortaya koydu: "Açıkçası niyetini belli etmişti ama artık dünyada herkesin böyle bir hakkı var. O da hakkını kullanmıştır"

"GÖKHAN 40 DEFA ÖZÜR DİLİYOR ZATEN"

Ömer Toprak'ın aldığı bu kararın Milli Takım'a yansımaması için herkesin doğru hareket ettiğini de dile getiren tecrübeli hoca, Ömer Toprak'ın kararının takımda çok konuşulmadığını vurguladı. Olayın diğer iki aktörü Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre için ise Terim, "Hakan da iyi çocuk; oluyor bazı şeyler. Gökhan da 40 defa özür dileğini söylüyor zaten" derken, yapmaya çalıştıkları şeyin gençleri Milli Takım çatısı altında kaynaştırmak olduğunu vurguladı.

"EMRE'NİN YAPTIKLARINI TASVİP ETMİYORUM AMA LİNÇ ETMEMİZE GEREK YOK"

Emre-Bilic arasında yaşanan tatsız olayla ilgili konuşan Terim, "Emre'nin yaptıklarını tasvip etmedim ve yeri geldiğinde bunu ona söyledim. Emre'yi linç etmemize gerek yok. Kampa girdiğimizden beri Emre çok kötü günler geçirdi. Gökhan da bugün dahil olmak üzere kötü günler geçirdi. Emre-Bilic tartışmasını birkaç gün erteleyebilirdik. Canı yanan insanlar vardı ama demek ki milli maç çok kimse için önemli değil. Derbiden sonra bunların olacağını bildiğim için kampı Amsterdam'a yakın bir yere aldım. Keşke yanılsaydım, bunlar olmasaydı. Bakın tekrar söylüyorum bir meslektaşıma yapılanı doğru bulmamı tasvip etmem beklenemez. Ancak olayı da başka yerlere çekmeyelim. Burada iki renk var; kırmızı ve beyaz. Burası kulüplerden, fanatizimden uzak kalması gereken bir yer. Adil davranmaya çalışıyoruz. " ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN BU GALİBİYETE ÇOK İHTİYACI VAR"

Gruptaki durumu değerlendiren Terim, "Hollanda maçında rakipten ürkmüyoruz. Robben yok, başkaları yok evet ama bizde de Ömer Toprak eksik, olaya böyle bakamayız. Robben tamam, önemli bir eksik ama bu durum çarkın işlemesine engel olmaz. Türkiye'nin bu galibiyete çok ihtiyacı var, ama bu maçtan sonra da çok şeye ihtiyaç var. Daha evimizde ve dışarıda oynayacağımız çok maç var. Bu maç kritik ama Çek Cumhuriyeti ve İzlanda da var grupta, onlar da şu an çok önemli pozisyondalar." dedi.

Terim: Emre\'nin Yaptıklarını Tasvip Etmiyorum Ama Linç Etmemize Gerek Yok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Terim: Emre'nin Yaptıklarını Tasvip Etmiyorum Ama Linç Etmemize Gerek Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Yilmaz: Futbolun sendende kurtulması gerekir Fatih 9 5 Yanıtla
  • heryer: Sen o dakımın başında, olduğun müddetçe benim için o milli takım deyil kirli takım 6 7 Yanıtla
  • Yorumcu: Emreyi koruyana bak seni tasvip eden kim? 10 3 Yanıtla
  • Aslan: O takımda emre ve volkan olduğu sürece hiç bir işiniz doğru gitmez,türk futbolun katillerine sahip çıkman buda senin ayıbın terim 8 4 Yanıtla
  • fakir: Sen ondan farkli degilsin 9 1 Yanıtla
  • son urfalı: bu ikisinin milli takımda olması bir savaş sebebidir. 9 0 Yanıtla
  • Salih Has: Kov gitsin pisliği. Kirli yorgan gider kavga biter! 9 0 Yanıtla
  • sırrı sakık: o aldığın maaşın kuruşunu bile hak etmiyorsun fitil fitil you murta sakın zebeşoğlunu unutma 9 0 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: hoca madem bu kadar seviyordun niye DAMAT olarak almadın merak ettim?emre nin sahada kontolü yok bu kadar önemli bir maç ta ya kırmızı görürse ?emre için KARİYERİNİ BİTİRMEYE DEĞER Mİ?ayrıca kimsenin linç ettiği yok yapılanları HERKES GÖRÜYOR EKRANLARDA sürekli küfür eden olay çıkaran birini sevmek zorunda mıyız?KÖTÜ örnek oluyor kaç kez fırsat verildi ama emre aynı emre AY YILDIZ LI formada görmek istemiyorum o forma kutsal böyle küfür edenlere yakışmaz!!!! 9 0 Yanıtla
  • esat: Fenerli değil mi al birini vur ötekine ha volkan ha emre aynı tip ikiside 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement