Fatih Terim, Elenmenin Ardından Futbolcularına Sarılarak Ağladı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Elenmenin Ardından Futbolcularına Sarılarak Ağladı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında futbolcularına sarılarak ağladı.

23.06.2016 03:34  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, İrlanda'nın dün kazanmasıyla Euro 2016 macerasını sonlandırdı. Dün gece otelde futbolcular ile maçı izleyen Fatih Terim, elenmenin ardından oyuncularına sarılarak ağladı. İmparator oyuncularına, "Sizin canınız sağolsun" dedi. Bu gelişme sonrasında oyuncular da gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti galibiyetinin ardından "Maç sabahı tüm sorunları hallettik" ifadesini kullanmıştı. Otelde yapılan kahvaltının ardından Fatih Terim tüm futbolcuları toplantı odasına çağırdı. Toplantıda ilk olarak Burak Yılmaz söz aldı. Medyada çıkan haberlere tepki gösteren Burak, "Ortada bir sürü çirkin iddia var ama kimse çıkıp bizi savunmuyor. Herkes futbolcuları suçluyor" dedi.

TÜMER METİN'LE CANER ARASINDA GERGİNLİK OLDU

Yıldız futbolcunun bu sözlerine birçok arkadaşı da destek verdi. Ardından Caner Erkin, teknik heyeti ima ederek "Herkes bize sırtını döndü" diye konuştu. Caner'in bu sözleri gerilimi artırdı. Fatih Terim'in ekibinde yer alan Tümer Metin'in Caner'in sözlerine "Asıl bazılarınız takıma sırtını döndü" yanıtını vermesinin ardından ikili arasında sert bir ağız dalaşı yaşandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in araya girmesiyle yatışan gerilimin ardından bu kez de Hakan Çalhanoğlu ve Oğuzhan Özyakup arasında 'pas vermiyor' tartışması başladı. Birkaç futbolcu da bu tartışmaya dahil olunca tansiyon yeniden yükseldi.

ARDA VE BURAK GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Terim toplantının sonunda Arda Turan'a döndü ve "Evet kaptan söz sende. Anlat bakalım" ifadesini kullandı. Kendisine yapılan eleştirilerden çok, sosyal medyada ailesine yönelik hakaretlere içerleyen yıldız futbolcu konuşmasının sonlarına doğru gözyaşlarına hakim olamadı. Arda ile birlikte, özel hayatında sorunlar yaşayan Burak Yılmaz'ın da ağladığı gözlendi. Toplantının son sözünü ise Terim söyledi. İmparator, "Biz buraya gelinceye kadar çok acılar çektik. Burada da çekmeye devam ediyoruz" diyerek son sözü söyledi.

Fatih Terim, Elenmenin Ardından Futbolcularına Sarılarak Ağladı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fatih Terim, Elenmenin Ardından Futbolcularına Sarılarak Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Seda_42: Yinede teşekkür ler fatih terime ve milli takima 3 21 Yanıtla
  • mehmet: BETER OL. 21 1 Yanıtla
  • Antalyadan.: Fatih terim niye ağladı Milli takımı bırakacak günlük. ........... TL gidiyor Galatasaray bu kadar parayı veremez. TFF nasıl sa her dediğini yapıyor, her istediğini veriyordu.Üzüntün burada ki saltanat bitiyor ondan ağlıyorsun, değilse milli takım elenmiş önemli değil.!!!!! 21 1 Yanıtla
  • Kaya: Japon mühendis halatin kopmasını kabullenemedi intihar etti adamlardaki gururla onurla haysiyetle bizim milli takımdaki kiyasliyorumda. Yok kiyasliyamiyorum pardon. Eşşek yüküyle para alıyorlar. Bu milletin yüzüne nasıl bakacaklar allah bunlardan anadoluda ayakkabiz gezen çocukların hakkını sorsun insallah. Yazıklar olsun bu kadar beceriksiz bu kadar yüzsüz insanı bi araya toplamak büyük yetenek hocayı kutluyorum 20 0 Yanıtla
  • can: mağdurları oynamak prim yapar benim ülkemde 19 0 Yanıtla
  • yuru be: Aldigin paralarida geri verirsin dicem ama tupcu senden de ac 16 0 Yanıtla
  • i e: yazıklar olsun aldığınız para helalmı bir sorğuya çekin kendinizi 16 0 Yanıtla
  • Hamamcı: Hepimiz biere Aslansınız size yapılan ayıplar tüm Türkiyeye yapılmıştır Fatih baba,Burak ve Arda hepinizi çok seviyorum 0 12 Yanıtla
  • gokhan: dünyanın en yüksek prim alan futbol takımı....hala öylemi 11 0 Yanıtla
  • mücahitler...: AĞLAMA TERİM AĞLAMA....BUNUN BÖYLE OLACAĞI TURNUVANIN BAŞINDAN BELLİYDİ... 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor
    12:13 Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor

    İzmir'de Karşıyaka Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerin sporla buluşmasını sağlamak amacıyla 9 farklı branşta düzenlenen kurslardan 2 binden fazla katılımcı yararlanıyor. Sporla iç içe, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 'Karşıyaka'mızın spor kenti kimliğini yeni nesillerimizle birlikte güçlendireceğiz' dedi.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Mustafa Kemal Sönmez, turnuva ile ilgili Bandırmalı tenis severlere yaptığı açıklamada şampiyonluk için ter dökecek sporcuların heyecanını paylaştı.

  • Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş
    12:02 Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş

    Elazığ'da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41'lik bir düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Denetim sayılarında yüzde 100 artış sağlanarak 16 bin 854 aracın denetlendiği belirtilirken, toplam 13 adet yaralamalı kaza meydana geldiği ve ölümlü kaza yaşanmadığı ifade edildi.


Advertisement