Terim: "Türk Futbolunun Yol Haritasını Çıkarıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Terim: "Türk Futbolunun Yol Haritasını Çıkarıyoruz"

Terim: "Türk Futbolunun Yol Haritasını Çıkarıyoruz"

Türkiye futbol direktörü Fatih Terim, futbol buluşmaları toplantılarından sonra ortaya çıkacak sonucun Türk futboluna bir yol haritası çizeceğini ifade etti.

15.04.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye futbol direktörü Fatih Terim, futbol buluşmaları toplantılarından sonra ortaya çıkacak sonucun Türk futboluna bir yol haritası çizeceğini ifade etti.

Adana ile İzmir'in ardından Edirne'de RYS Oteli'nin toplantı salonundaki düzenlenen toplantı Babaeskispor, Çorluspor 1947, Edirnespor, Edirne Spor Gençlik Kulübü, Ergene Velimeşespor, Kırklarelispor, Lüleburgazspor ve Tekirdağspor kulüplerinin başkanları, yöneticiler, teknik adamları, alt yapı sorumluları, milli eğitim yetkilileri, beden terbiyesi, BESYO akademisyenleri katıldı. Toplantıda Trakya Bölgesi'ndeki tesis sorunları, kulüplerin maddi sıkıntıları Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) yapısı konuları, kulüp yapılarının geliştirilmesi ve ailelerin futbol oynamak isteyen gençlere karşı tutumları da ele alındı. Terim'de antrenör eğitimindeki yeni düzenlemeler, kulüp yapılarının dönüşümü ile profesyonel liglere yönelik projeler hakkında bilgi verdi.

"PROGRAMLARIMIZI KARŞILIKLI PAYLAŞIYORUZ"

Terim, toplantıdan sonra yaptığı değerlendirmelerde binlerce futbol adamıyla görüşme imkanı bulduğunu ifade ederken şunları söyledi:

"Futbol buluşmalarımızın 3'üncüsü. Adana ve İzmir'den sonra şimdi de Trakya'dayız. Daha çok dinliyorum. Herkes rahat rahat, sınırsız kendini ifade ediyor. Çok da iyi oluyor. Çoğu bilinmeyen şeyler değil ama çok da bilinmeyen şeyler var. Bunların sonuçlarını deşifre ettiğimizde ortaya önemli bir fikir birliği, silsilesi çıkacak. Bundan Türkiye Futbol Federasyonu faydalanacaktır. Bir yol haritası çizecektir."

TRAKYA'YA ÖZEL İLGİ

Milli takımın başına ilk kez geçtiğinde Trakya'daki futbolcu seçmelerini kendisinin yaptığını hatırlatan Terim, "Burası genel olarak ilgilenilmesi gereken bir yer. Gereken alakayı da federasyon olarak göstereceğiz" diye konuştu.

Toplantının sonunda Edirneli tatlıcılar, Terim'e Türk bayrağı motifli badem ezmesi ikram edildi. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terim: 'Türk Futbolunun Yol Haritasını Çıkarıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement