Terim ve Ekibini Yerin Dibine Soktu! "Kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ Sanıyoruz" - Son Dakika
Spor

Terim ve Ekibini Yerin Dibine Soktu! "Kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ Sanıyoruz"

Terim ve Ekibini Yerin Dibine Soktu! "Kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ Sanıyoruz"

Usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın İzlanda hezimetini yorumlarken Terim ve öğrencilerini yerin dibine soktu.

10.09.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı.

Ntv Spor'da yayınlanan "Spor Servisi" programında Milli Takım'ın İzlanda yenilgisini değerlendiren Mehmet Demirkol, Terim ve öğrencilerini yerden yere vurdu.

"BÜYÜK BİR REZALET"

İzlanda mağlubiyetinin hak edildiğini ifade eden Demirkol, "Bu maçtan sonra hakikaten büyük bir rezalet. 'Bunu hakettik' deyip kapatmak gerek çünkü olan bu. Doğal yerimiz bu grubun 3.'lüğü çünkü o torbadan geldik. Son şampiyonaların yanından bile geçemedik, İzlanda play off'tan döndü. Bizim Milli Takım oyuncularımız beceri geliştirebilen oyuncular değil. Bu takımda 10'dan fazla gol atan iki oyuncumuz var sadece. Çok kötü durum çok kötü." dedi.

"ONUR EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI"

"Onur kariyerinin en kötü maçını oynadı." diyen Demirkol, "Bu şanssızlık falan değil. Degajı atıyorsun rüzgar geri getiriyor, tekrar atıyorsun. Artık uyanık olmak lazım... Korner pozisyonları Onur'un rüzgardan bir şey anlamadığını gösteriyor." dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Terim ve Ekibini Yerin Dibine Soktu! 'Kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ Sanıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement