Terk Edilen Kapıcı İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Terk Edilen Kapıcı İntihar Etti

Terk Edilen Kapıcı İntihar Etti

Adana’da, 25 yıllık eşinin iki çocuğunu alarak kendisini terk etmesine üzülen bir kişi intihar etti.

27.03.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, 25 yıllık eşinin iki çocuğunu alarak kendisini terk etmesine üzülen bir kişi intihar etti.

Olay, Çukurova ilçesinin Huzurevleri mahallesindeki Akasya Apartmanının bodrum katında meydana geldi. Murat Yıldırım (50), Güldane Yıldırım ile 25 yıl önce evlendi. Çiftin bu evliliğinden bir kız bir erkek iki çocukları oldu. Ancak 1.5 yıl önce çiftin arasında anlaşmazlık çıktı. Bunun üzerine Dürdane Yıldırım da iki çocuğunu alıp eşini terk ederek Antalya'ya yerleşti. Bu duruma çok üzülen Murat Yıldırım'ın psikolojisi bozuldu. Yıldırım, dün saat 14: 00 sıralarında kapıcılık yaptığı apartmanın bodrum katında kendini astı. Bir süre sonra ablası Suzan Yıldırım kardeşinin evde olmadığını fark edince onu aramaya başladı. Kapıcı olduğu için sürekli bodrum katta işi olduğundan oraya bakmaya gittiğinde Yıldırım'ı asılı halde gördü. Polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yıldırım'ın öldüğünü belirledi. Yakınları gözyaşlarına boğularak ağıtlar yaktı. Yıldırım'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenazesi yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terk Edilen Kapıcı İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement