Terkos Gölü'nde Tekne Alabora Oldu: 2 Ölü, 1 Kayıp. 1 Kişi Sağ Kurtuldu (2) - Son Dakika
3.Sayfa

Terkos Gölü'nde Tekne Alabora Oldu: 2 Ölü, 1 Kayıp. 1 Kişi Sağ Kurtuldu (2)

Terkos Gölü\'nde Tekne Alabora Oldu: 2 Ölü, 1 Kayıp. 1 Kişi Sağ Kurtuldu (2)

Terkos Gölü'nde tekne alabora oldu 2 kişi öldü, 1 kişi ağaça tutunarak kurtuldu.

11.02.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terkos Gölü'nde tekne alabora oldu 2 kişi öldü, 1 kişi ağaça tutunarak kurtuldu. Hala kayıp olan 1 kişiyi bulmak için çalışmalar sürüyor.

BALIK AĞLARINI TOPLAMAK İÇİN AÇILDILAR

Arnavutköy Balaban mahallesinde yaşayan 4 balıkçı, balık tutmak için attıkları ağı toplamak amacıyla Terkos gölüne açıldı ancak gecenin ilerleyen saati olmasına rağmen geri dönmedi. Bunun üzerine jandarmaya haber verildi.

Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekibinin de aralarında bulunduğu ekipler gölde arama çalışmalarına başladı. İlk olarak alabora olan tekne bulundu ve kıyıya getirildi.

AĞACA TUTUNARAK HAYATTA KALDI

Jandarma ekipleri sabah saatlerinde de batan tekneyi terkedip, bir ağaca tutunarak hayatta kalan ve geceyi burada geçiren Fatih Avcı'yı (32) buldu ve sağlık ekiplerine teslim etti. Avcı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Araştırmalarını sürdüren ekipler 33 yaşındaki İsa Başol'un cesedini buldu. Başol'un cesedi Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saat 15.30 sıralarında ise teknenin bulunduğu yerin yakınlarında sağ kurtulan Fatih Avcı'nın babası Talip Avcı (55) AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından bulundu. Avcı'nın cansız bedeni kıyıda bekletilen ambulansa konularak Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Avcı'nın cenazesi kıyıya getirildiğinde yakınları gözyaşlarına boğuldu. Teknedeki 4'üncü kişi, 30 yaşındaki Samet Avcı'ya arama çalışmalarına devam ediliyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Terkos Gölü'nde Tekne Alabora Oldu: 2 Ölü, 1 Kayıp. 1 Kişi Sağ Kurtuldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement