Termalspor Güzel Başladı - Son Dakika
Yerel

Termalspor Güzel Başladı

Termalspor Güzel Başladı

Erzurum’un hentboldaki tek temsilcisi olan Termalspor, birinci ligde çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak sezona güzel bir başlangıç yaptı.

13.09.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un hentboldaki tek temsilcisi olan Termalspor, birinci ligde çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak sezona güzel bir başlangıç yaptı. Termalspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 28-26 mağlup etti.

Hentbolda Erzurum'un tek temsilcisi olan Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü yeni sezona süper bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz yıl Hentbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve namağlup lider olarak ligi tamamlayan Termalspor, 2015-2016 sezonunda Hentbol 1. Ligi'nde mücadele ediyor. Sezonun ilk haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü ağırlayan Termalspor, rakibini 28-26 mağlup ederek, sezona 2 puanla başladı.

Aziziye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Sivas Bölgesi hakemlerinden Halil Kılıç ve Hamza Sükan ikilisi düdük çalarken, Erzincan bölgesinden Rasim Karslı da gözlemci olarak görev aldı. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen, oldukça iyi bir performans ortaya koyan Termalspor, ilk yarısını 14-11 önde kapattığı maçı, 28-26 kazandı.

Termalspor'dan Sergii Rumiantsev attığı 10 golle karşılaşmaya damga vururken, Edward Zakharow 4, Yuru Babenkov, Ersin Aslan, Dmytro Dych ve Hakan Bıyıklı 3'er, Ekrem Şallıoğlu ve Kaan Şayan da 1'er golle skora katkı sundular. Konuk İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ise, Kerim Yılmaz 6 gol, Murat Beyaztoprak 4, Eren Sevim, Cihan Polat, Soner Yakar ve Göksel Yünel 3, Orhan Sizgeligil, Sami Küçükabacı, Muhiddin Anıl İyici ve Mehmet Aslan Kırdar 1'er gol kaydettiler.

Aziziye Belediyesi Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, sezona galibiyetle başladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Çok iyi bir çalışma sezonunun ardından ilk maçtan galibiyetle ayrılarak sezona güzel bir başlangıç yapmamız bizi ziyadesiyle mutlu etti. Amacımız seri galibiyetlerle sezon sonunda süper lig hedefine ulaşmak." dedi.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ise, güçlü bir ekip oluşturarak yola çıktıklarına vurgu yaparak, "Süper Lig parolasıyla yola çıktık. Geçtiğimiz yıl zaten ikinci ligde güçlü bir ekip oluşturmuştuk. Bu sezon da gücümüze güç atarak, süper lig hedefine koşacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Taraftar sayımız her geçen gün artıyor. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşan taraf olacağız." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki programı nedeniyle sezonun ilk maçını izleyemeyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise, yaptığı değerlendirmede, takımın sezona galibiyetle başlamasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirtti. Erzurum'un hentboldaki tek temsilcisinin Termalspor olduğunu hatırlatan Başkan Orhan, "Termalspor bünyesinde hentbol branşını oluşturduğumuzda Erzurum'da yeni bir sinerji oluştu. Takımımız ikinci ligde müthiş bir performans sergileyerek ilk sezonunda birinci lige yükseldi. Bu başarı gençlerimizin hentbola ve spora olan ilgisini daha da artırdı." diye konuştu.

Başkan Orhan, takımın yeni sezona süper lig parolasıyla çıktığına da vurgu yaparak, teknik heyete ve oyunculara güvendiğini kaydetti ve tüm Erzurumluları Termalspor'u desteklemek için maçlara davet etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Termalspor Güzel Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement