Terme Belediyesi'nden Vergi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Terme Belediyesi'nden Vergi Uyarısı

Terme Belediyesi\'nden Vergi Uyarısı

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksitini ödemeyen vatandaşları son güne kalmamaları konusunda uyardı.

12.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksitini ödemeyen vatandaşları son güne kalmamaları konusunda uyardı.

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait ikinci taksiti için ödeme uyarısında bulundu.

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2'inci taksitinin ödenme süresi 30 Kasımda doluyor. Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş 30 Kasım gününün ödeme için son gün olduğunu ve zamanında ödenmeyen vergiler için mükelleflerin gecikme faizi ödemek zorunda kalacaklarını açıkladı.

"VATANDAŞLARIMIZIN CEZAİ İŞLEMLE KARŞILAŞMASINI İSTEMİYORUZ"

Karakaş birçok mükellefin ödemeyi son güne bırakması nedeniyle sıkıntı yaşandığını da hatırlattı. Vatandaşların son günü beklemeden Terme Belediyesi tahsilat şubelerinde vergilerini ödeyebileceklerini belirten Karakaş, "Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmasını istemiyoruz. Yoğunluğu önlemek amacıyla Belediyemiz tahsilat biriminde 28-29 Kasım cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00-16.00 saatleri arasında veznelerimiz hizmet verecek. Mükellefimizin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ortam hazırlanmıştır. Hizmet binası veznelerinin yanı sıra emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ödemelerini 239601 numaralı posta çeki numarası ile tüm PTT şubelerinden ve Halk Bankası Terme Şubesine ait TR 90 0001 2009 5900 0007 0000 04 İBAN numarasından gerçekleştirebiliyor" şeklinde konuştu.

"HİZMET OLARAK GERİ DÖNECEK"

Belediye yatırım ve hizmetlerinin temelini vergi gelirlerinin oluşturduğunu kaydeden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Yatırılan her kuruş ilçemize hizmet olarak geri dönecektir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terme Belediyesi'nden Vergi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement