Terme'de "Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı" Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Terme'de "Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı" Oluşturuldu

Samsun'un Terme ilçesinde belediye, "Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı" oluşturdu.

15.04.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Terme ilçesinde belediye, "Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı" oluşturdu.

Terme Belediyesinin temizlik hizmetlerinde kullanmaya başladığı whatsapp uygulaması ile çevre temizliğine katkıda bulunulması hedefleniyor. Vatandaşlar, "0543 876 10 02" numarasından whatsapp üzerinden temizlik kurallarına uymayan, çöp çıkarma saatlerinden önce veya sonra çöp çıkaranları ihbar edilebilecek.

Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçenin temizliğine önem verdiklerini ancak zamansız çıkartılan, gelişigüzel sokak aralarına ve evlerin önüne bırakılan çöplerin çevreyi ciddi anlamda kirlettiğini söyledi.

Bu konuda belediyenin yaptığı çalışmalarının yanında çevre bilinci oluşmuş duyarlı vatandaşların da çaba göstermesinin önem taşıdığını vurgulayan Kul, "Duyarlı vatandaşlarımızdan özellikle konteyner önlerine gelişigüzel bırakılan atıklarla evlerin önüne zamansız bırakın çöpler konusunda bizlere yardımcı olmalarını, çevre kirliliği ile ilgili gördükleri her aksaklığı fotoğraf çekip yeni açılan hattımıza bildirmelerini istiyoruz." dedi.

Belediye Temizlik işleri Müdürü Ertan Keleş de hattı temizlikle ilgili sorunlara daha hızlı müdahale etmek için oluşturduklarını, vatandaşların bu bu hatta mesaj göndererek sokak ve caddelerin temizliği, evsel katı atıkların toplanması, ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, atık piller ile ilgili istek ve şikayetlerini bildirebildiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terme'de 'Whatsapp Çevre ve Temizlik Talep Hattı' Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement