Terme Şenliklerinin 19. Ağası Sadef Genel Başkanı Oldu - Son Dakika
Yerel

Terme Şenliklerinin 19. Ağası Sadef Genel Başkanı Oldu

Terme Belediyesi tarafından organize edilen ve 2 gün süren “19. Geleneksel Terme Sakarlı Hıdrellez Kültür ve Sanat Etkinlikleri”nde SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, güreş ağası oldu.

15.05.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Belediyesi tarafından organize edilen ve 2 gün süren "19. Geleneksel Terme Sakarlı Hıdrellez Kültür ve Sanat Etkinlikleri"nde SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, güreş ağası oldu.

Terme Sakarlı Merasında 9-10 Mayıs tarihlerinde yapılan Terme Belediyesi 19. Geleneksel Sakarlı Hıdrellez Kültür ve Sanat Etkinliklerine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Terme Kaymakamı İlyas Gün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, eski Samsunspor futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Milletvekili adayları, Sivil toplum örgütleri temsilcileri, dernek başkanları ve çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikteki güreşlerde, 16'sı başpehlivan olmak üzere toplam 350 güreşçi yarıştı. Elemeler sonucunda başpehlivanlık yarışmasında finalde Şaban Yılmaz ile Ali Rıza Kaya mücadele etti. Yaklaşık 15 dakika süren karşılaşmada Ali Rıza Kaya başpehlivan oldu. İkinci Şaban Yılmaz olurken, güreş ağası ise SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş oldu. Davul zurna eşliğinde alanı gezerek şenlikte bulunan Samsunluları selamlayan Baş, Terme ilçesi için el ele verip, birlik, beraberlik için bir araya gelen tüm vatandaşlara ve dernek başkanlarına da ayrıca teşekkür eti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terme Şenliklerinin 19. Ağası Sadef Genel Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement