Terme Tso ve Mmo İşbirliği ile Eğitim - Son Dakika
Yerel

Terme Tso ve Mmo İşbirliği ile Eğitim

Terme Tso ve Mmo İşbirliği ile Eğitim

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) işbirliğiyle “LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu” düzenlendi.

26.06.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) işbirliğiyle "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu" düzenlendi.

Terme TSO'da düzenlenen kursa oto gaz istasyonlarında çalışmakta olan 14 personel katıldı. İki gün devam eden eğitimde MMO Meslek İçi Eğitim Merkezi(MİEM) Eğitmeni Makine Mühendisi Faik Yılmaz tarafından katılımcılara çeşitli konu başlıklarında eğitim verildi.

Eğitimle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Semra Kolbakır, Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliği'nin verdiği yetki kapsamında sektöre yönelik eğitimler düzenlediklerini, eğitimlerin oda üyelerine ve kamuoyuna yönelik olarak artarak devam edeceğini söyledi.

Eğitim sonucu yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere "LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli (Pompacı) Kursu" sertifikası verilecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terme Tso ve Mmo İşbirliği ile Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement