Terme Vergi Dairesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Terme Vergi Dairesine Ziyaret

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ile Terme Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni hizmet binasında ziyarette bulundu.

17.11.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ile Terme Vergi Dairesi Müdürlüğüne yeni hizmet binasında ziyarette bulundu.

Başkan Kul, girişimleri sonucu Samsun- Ordu karayolunda yeni yerinde hizmet vermeye başlayan vergi dairesini Yumbul ile ziyaret etti.

Terme Vergi Dairesi Müdür Vekili Hakan Aydın ve Müdür Yardımcısı Ferşat Kuloğlu ile hizmet binasını gezen Kul, Terme ilçesinin refah seviyesini en üst noktalara taşımayı amaçladıklarını dile getirdi.

Terme Vergi Dairesi Müdürlüğü ve belediye hizmet binasının gelişen ve büyüyen Terme ilçesinin geleceğine hitap edecek şekilde dizayn edilerek halkın istifadesine sunulacağını anlatan Kul, "Terme Vergi Dairesinin yeni hizmet binasına taşınması hem belediyemizin hem de vergi dairesinin menfaatine olmuştur. Artık ilçemizde vergi dairesi ve belediyemiz, halkımıza daha kaliteli ve daha modern şartlarda hizmet verebilecek. Vergi dairesinde işlemlerin uzun sürmemesi ve vatandaşla çalışanların zamandan tasarruf etmesi açısından her türlü teknolojik altyapı oluşturuldu" dedi.

Yumbul da Terme Vergi Dairesinin yeni hizmet binasına taşınmasına katkılarından dolayı Başkan Kul'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terme Vergi Dairesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement