Terminator Genisys Filminin Tv Spotu Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Terminator Genisys Filminin Tv Spotu Yayınlandı

Terminator Genisys Filminin Tv Spotu Yayınlandı Terminator serisinin son filmi Terminator: Genisys'in tv spotu yayınlandı.

28.03.2015 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terminator Genisys Filminin Tv Spotu Yayınlandı

Terminator serisinin son filmi Terminator: Genisys'in tv spotu yayınlandı. Videoda filmdeki aksiyonun yanı sıra Oscar ödüllü J.K. Simmons ilk kez görülüyor.

Arnold Schwarzenegger ve Emilia Clarke'nın başrolünü oynayacağı filmde Jai Courtney,J.K. Simmons,Matt Smith ve Jason Clarke ikiliye eşlik ediyor. James Cameron'ın 1984 yapımı Terminator filmi ile benzerlik taşıyan hikayede serinin hayranlarını biraz endişelendirmişe benziyor.

Filmin konusu ise şöyle: John Connor annesini korumak için arkadaşı Kyle Reese'i geçmişe gönderir. Geçmişe gittiğinde ise Kyle karşısında her şeyin farkında bir Sarah Connor bulur çünkü Terminator onu çocukluğunda bulmuş ve eğitmiştir. Ama yine karşılarında T-1000 serisi bir düşman ve yaşanmasına engel olmaları gereken Mahşer Günü vardır. Aksiyonu ve macerası bol bir Terminator bizi beklerken bu filmin üçleme olarak çekilecek yeni serinin ilk halkası olduğunu da belirtelim.

Film Türkiye'de 3 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Terminator Genisys Filminin Tv Spotu Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement