Terör Mağduru Başarılı Öğrenciler Çeyrek Altın ile Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Terör Mağduru Başarılı Öğrenciler Çeyrek Altın ile Ödüllendirildi

Terör Mağduru Başarılı Öğrenciler Çeyrek Altın ile Ödüllendirildi

Şırnak’ın İdil ilçesindeki okullarda eğitime devam eden beş öğrenci TEOG sınavındaki başarılarından dolayı Şırnak Memur Sen İl Temsilcisi ve Şırnak Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığı tarafından ödüllendirildi.

15.06.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesindeki okullarda eğitime devam eden beş öğrenci TEOG sınavındaki başarılarından dolayı Şırnak Memur Sen İl Temsilcisi ve Şırnak Eğitim Bir Sen Şube Başkanlığı tarafından ödüllendirildi.

İdil'deki ortaokullarda eğitimlerine devam eden beş öğrenci TEOG sınavındaki başarılarından dolayı çeyrek altın ile ödüllendirildi. Şırnak Memur Sen İl Temsilcisi ve Şırnak Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Abdullah Çatı, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Şırnak'ta TEOG sınavında 120 soruda 120 net yapan Yunus Özel, 119 net yapan Baran İnan ve Muhammed Bekdaş, 118 net yapan Elif Örüç ve Baver Ufak'ı başarılarından dolayı kutladı. Bölgede yaşanan sıkıntılara rağmen bu başarıları sağlayan öğrencileri tebrik eden Şırnak Memur Sen İl Temsilcisi ve Şırnak Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Abdullah Çatı, "Başarılarının tesadüf olmadığını azim ve kararlılıkla çalışıldığı takdirde başarılı olunacağını gösteren öğrencilerimizden bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında da aynı başarıyı bekliyoruz" dedi.

Çatı, cehaletin izalesinin ancak eğitim ile mümkün olacağını belirterek, "Medeniyet, tarih ve kültür beşiği olan ilimizin bu başarılar ile anılması ve eğitimde çağ atlamasını temini ediyoruz.Eğitim Bir Sen olarak ilimizde eğitimin aksamaması noktasında her türlü gayreti çabayı ve fedakarlığı gösterdik. Bundan sonraki süreç içinde eğitimde daha iyiye varmak için her türlü gayreti, çabayı ve fedakarlığı göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terör Mağduru Başarılı Öğrenciler Çeyrek Altın ile Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement