Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Ekiplerin hareket etmesi -Polislerin çevre güvenliğini alması -Binaya girilmesi ve arama yapılması İzmir'de terör operasyonu Dört derneğe eş zamanlı yapılan operasyonda örgütsel doküman, molotofkokteyli, sapan, bilye, bıçak, taş ve sopa ele geçirildi İzmir'de, 4 derneğe yönelik terör operasyonunda örgütsel doküman, molotofkokteyli, sapan, bilye, bıçak, taş ve sopa ele geçirildi.

21.04.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Ekiplerin hareket etmesi

-Polislerin çevre güvenliğini alması

-Binaya girilmesi ve arama yapılması İzmir'de terör operasyonu

Dört derneğe eş zamanlı yapılan operasyonda örgütsel doküman, molotofkokteyli, sapan, bilye, bıçak, taş ve sopa ele geçirildi

İzmir'de, 4 derneğe yönelik terör operasyonunda örgütsel doküman, molotofkokteyli, sapan, bilye, bıçak, taş ve sopa ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Konak, Çiğli ve Bayraklı ilçelerindeki 4 dernekte terör örgütü DHKP/C adına faaliyet gösterildiğini tespit etti. Bu derneklerde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için eylem hazırlığı yapıldığı bilgisine ulaşan ekipler, operasyon düzenledi.

Çevik kuvvet ekipleri ve TOMA araçlarının da desteğiyle yapılan operasyonda örgütsel doküman, molotofkokteyli, sapan, bilye, bıçak, taş ve sopa ele geçirildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Terör Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement